fbpx
Lær av de minste

Aglo er mye. Skole, barnehage og familiesenter. De aller, aller minste gjør faktisk det de aller,aller største lærer om på skolen!

Denne uka arrangerte Aglo Barnehage Sentrum «Byttedag» for foreldrene i barnehagen.  Så smart.

Barnehagen vår har dette året valgt å ha bærekraftig utvikling som et satsningsområde, og da er det fint å tenke miljø og gjenbruk. På skolen lærer vi OM bærekraftig utvikling. Nå kan vi på skolen lære av de minste hvordan vi kan praktisere kunnskapen.

Sko som snart skal få et «nytt liv.»

Gjenbruk er populært som aldri før, og barnehagene våre ønsker å jobbe mot bruk-og-kast-mentaliteten som preger samfunnet vårt.  Vi vil at leker, klær og sko skal få nye eiere når barna ikke trenger det lenger.

Foreldrene leverte inn dungevis med klær og utstyr slik at det kunne sorteres, og det kom inn utrolig mye fint.

Det var mange foreldre som kom på byttedagen og fylte poser med både leker, klær og sko, helt gratis! Og vi fikk utrolig mange positive tilbakemeldinger på dette tiltaket. Det som ble igjen pakkes ned og gis til Frivillighetssentralen som kan gi dette videre til de som trenger det.

Vi på skolen er enige med Aglo-barna. SES-avdelinga vår har sin egen bruktbutikk i undervisningsbygget vårt.

Flott at Aglo-familien tar ansvar!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.