fbpx
Kreativiteten blomstrer

Frisørklassen på Aglo elsker det forunderlige. Litt typisk denne gjengen å fortelle resten av verden at frisøryrke; det er spennende det.

Elevene har over en fem ukers tid jobbet med tidsepoker innen år, klær og make up. Gjort seg kjent med ulike stilhistorien og gjort en del utprøvinger i den forbindelse. Den siste uka jobbet de med selvvalgt tema innen hår og make up. Det skulle til slutt resultere i en kort  billedfilm.

Sjekk dette klippet: klikk på klipp…

Klipp

Læne altså; noe som understrekes av elevene som var med på prosjektet.

En elev uttalte:

– Alice in wonderland har vært som Tine in wonderland. Jeg har storkost meg når jeg har jobbet med dette prosjektet, det har vært latter og glede – og gitt en stor mulighet for å koble sammen det jeg har lært om både hår og sminke.

– Jeg har lært at sminke ikke bare er sminke – eller bare maskara på vippen –  og vips så er jeg sminket. Sminke byr så mye mer. Den kan total forandre et ansikt samtidig som det kan være med og fremheve det positive og skjule deler i ansiktet som man kanskje ikke er helt fornøyd med, sa den kommende frisøren.

Frisørlærer Anne Berit Haabeth er kjempefornøyd med arbeidet i klassen.

– Elevene bruker tiden meget godt når de jobber med oppgavene som fenger dem, og de oppnår stor mestringsfølelse når de ser hva de kan utrette med en god porsjon tålmodighet, kreativitet og enkle verktøy, sa hun.

Har du lyst til å være med på dette er det fortsatt noen få ledige plasser på vg2 frisør neste skoleår. SØK DA VEL.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.