fbpx
Klippet «snor» med boltkutter

Vi gjør det ordentlig på Aglo! Elevrådsleder Oskar Gjevik måtte bruke en diger boltkutter da han klippa over «snora» i går ettermiddag. Ei «snor» som var ei solid jernlenke…

Det var altså torsdag ettermiddag elever, ansatte og gjester fikk være med på den offisielle åpningen av det nye «Idrettsbygget» på Aglo vgs. Og på Aglo er «eleven i sentrum», og da er det naturlig at det er elevrådslederen som blir ansvarlig for selve høydepunktet.

Oskar slo selvsagt til med tale på vegne av elevene, og han fortalte også om sitt eget møte med skolen vår.

HURRA!

Som billedmontasjen vår over viser starta vi med kake og kafe. Egenprodusert og nydelig på smak. Og litt skummel med hensyn til kalorimengde…

Selve åpningen var i storstua vårres – i auditoriet. Bygglærer Torgeir Rotabakk starta med å synge «You raise me up» slik bare han og Secret Garden kan det.

Så rektor Gørild Joramo:

– Vi er glade og stolte over å ha fått tatt i bruk et så stort og funksjonelt bygg. Nå har vi en stor og god gymsal med internasjonale volleyballmål, en liten håndballbane, fine garderober med lukkede dusjbåser, treningsrom, tre store klasserom, naturfagrom, for ikke å snakke om det rommet vi er i nå – nemlig et auditorium som har plass til alle elevene og alle våre ansatte, sa Gørild. Rektor Joramo fulgte opp med takk i de aller fleste retninger. Ildsjeler på skolen, arkitekter, byggherrer, tålmodige ansatte/elever osv.

–  På Aglo ønsker vi å se hver enkelt elev. Vi ønsker å legge forholdene best mulig til rette for at alle elevene våre skal lære mest mulig mens de er her, og at de skal ha en god tid som dere kan se tilbake på med glede. Mulighetene våre er bedre med dette bygget, sa hun

På Aglo synger vi salmer, og ordfører Ivar Vigdenes var godt fornøyd med måten han ble introdusert på…, altså med denne salmen.

– Det er første gang i min karriere at «Deg være ære» har blitt sunget i forkant av at jeg har blitt introdusert, sa Vigdenes i sin gratulasjonstale til Aglo. Han hadde også med seg en gave fra kommunen som nok vil få en sentral plass i «Idrettsbygget».

Til sist holdt BK generalsekretær Jan Elverum en hilsen til elevene. Han trakk fram en av sine mange grisetaklinger i den gamle gymsalen (som lå på nøyaktig samme sted som den nye). En takling som førte til langtidssykmelding på en som han skulle diskutere nettopp langtidssykmelding med.

Hmmm….

– Dere har fått et flott bygg og dere har gitt oss et flott arrangement. Dere har all grunn til å være stolte av så funksjonelle og framtidsrettete lokaler, sa Elverum etter åpningsfesten.

Deretter en grundig omvisning i selve bygget. Middag for gjester og ansatte, og siden det fortsatt er høst ble det selvsagt servert fårikål. Tilberedt lokalt på eget kjøkken.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.