fbpx
Julestjerner i fleng

Gutta i vg1 TIP glitret mest, men mange julestjerner er det lenge siden vi har hatt på Aglo. En kjempeartig juleturnering i volleyball ble som alltid en suksess.

Det ble altså vg1 TIP. Et lag som gikk ubeseira gjennom dagen. Seks strake seire med andre ord. I en finale som ble både spennende og god – og litt smådramatisk også – vant altså TIP mot vg1 SES. To lag som allerede i innledende runde havna i favorittskiktet.

Vi lurer mest på om det gikk bra da smasheren landa…

Finaledramatikken kom på stillingen 5-4 favør TIP. Da gikk brannalarmen i Skatvalshallen. Alle måtte kjappe seg ut, og kampen ble utsatt i 15 minutter. Heldigvis ingen brann… Til slutt ble det seier 24-15 til TIP.

16 lag med mer enn 100 elever i aksjon. Det er halvparten av elevene våre det. Den andre halvparten var med fra tribunen. Ingen uviktig jobb det heller.

Sjekk billedkavalkaden under.

I de to semifinalene møttes vg1 SES – vg2 HEA og vg1 TIP – vg2 Bygg.

Helt objektivt; nivået på volleyballspillerne våre har ALDRI vært bedre enn i år. Bokstavelig talt en fargerik gjeng hvor våre nye landsmenn imponerte stort. En landskamp mellom Norge og Resten Av Verden ville nok blitt en formalitet for sistnevnte. Artig.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.