Gutta i vg1 TIP glitret mest, men mange julestjerner er det lenge siden vi har hatt på Aglo. En kjempeartig juleturnering i volleyball ble som alltid en suksess.

Det ble altså vg1 TIP. Et lag som gikk ubeseira gjennom dagen. Seks strake seire med andre ord. I en finale som ble både spennende og god – og litt smådramatisk også – vant altså TIP mot vg1 SES. To lag som allerede i innledende runde havna i favorittskiktet.

Vi lurer mest på om det gikk bra da smasheren landa…

Finaledramatikken kom på stillingen 5-4 favør TIP. Da gikk brannalarmen i Skatvalshallen. Alle måtte kjappe seg ut, og kampen ble utsatt i 15 minutter. Heldigvis ingen brann… Til slutt ble det seier 24-15 til TIP.

16 lag med mer enn 100 elever i aksjon. Det er halvparten av elevene våre det. Den andre halvparten var med fra tribunen. Ingen uviktig jobb det heller.

Sjekk billedkavalkaden under.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

I de to semifinalene møttes vg1 SES – vg2 HEA og vg1 TIP – vg2 Bygg.

Helt objektivt; nivået på volleyballspillerne våre har ALDRI vært bedre enn i år. Bokstavelig talt en fargerik gjeng hvor våre nye landsmenn imponerte stort. En landskamp mellom Norge og Resten Av Verden ville nok blitt en formalitet for sistnevnte. Artig.