fbpx
Is i løypa – itjno problem!

Ivan Winther Lisø Vg1 TIF løser snøproblemer på Selbuskogen skisenter. I løpet av ettermiddagen skal han være ferdig med «slodden» som skal løse føreproblemene i den isete løypa.

Lørdag og søndag arrangeres Sprint-NM i skiorientering samt finalene i Norgescupen på Selbuskogen skisenter. Det er steinhard is i løypene, og da må det settes inn tiltak.

Arrangøren, Stjørdals-Blink orientering, trengte mer utstyr og bestilte dermed en ny «slodd» fra Aglo vgs. Ivan fra Vg1 TIF fikk hovedansvaret.

– En fin og artig arbeidsoppgave, og heller ikke for vanskelig, forteller Ivan. Litt hjelp har han fått fra lærerne sine, og han regner med å nå tidsfristen i ettermiddag. Og; det er nyttig for alle at Vg1-elever kan utføre en jobb som andre får stor glede av.

Slodden skal festes bakpå en snøscooter. Så blir det full fart gjennom den – i dag – isete løypa. Etter noen runder med slodden er isen gjor om til mer eller mindre løs snø. Snøen blir fordelt, og eventuelle ujevnheter i sporet blir rettet opp. Vips så kan etterhvert norgesmestrene i skiorientering kåres.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart