fbpx
I dag starta vi!

 

Det er 56 år siden Aglo videregående skole startet virksomheten sin, og aldri har skolen hatt så mange elever og ansatte. Om lag 300 personer – elever, lærere og øvrige ansatte – har Aglo vgs. som arbeidsplass i år. I går var hele gjengen samlet i salongen vår. For å si det litt pent og forsiktig; det var stappfullt og tendenser til stormende jubel.

 

Det første Aglo-møtet skjedde presis klokka ti ute i skolens «myldreområde». Et møte som garantert setter preg på skoleåret. Samtlige ansatte var i «myldremodus», og målet med det første møtet er å skape den tryggheten som skal til for å lykkes i et Aglo-år.

Rektor Thomas Mo oppsummerte «å-lykkes-på-skolen-formelen» slik:

 

– Det handler om at elevene føler at de blir sett!

«Å bli sett» – det kan vi garantere at elevene våre skal få oppleve dette skoleåret.

 

alt

Avdelingsleder Guri F. Drop lover elevene på allmennfagavdelingen slit, svette og mye gøy og kos…

De to første skoledagene har et utpreget sosialt preg, men allerede onsdag er timeplanen spikret med fag som matematikk, engelsk, naturfag og ulike yrkesfag. Første skoledag gikk med til å bli kjent med skole, lærere og ikke minst medelever.

Dag nummer to – tirsdag –  gjennomfører vi den tradisjonelle rundturen hvor de ulike basisgruppene tar runden rund «nordbygda» sammen. Fra Aglo, ned til Fløan-kaia, opp til Alstad og videre tilbake til Aglo. Massevis med innlagte aktivitetsposter blir det også. Vi kan røpe såpass at aglo.no’s representant gleder seg voldsomt til en av postene… Der skal vi gi alt.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.