fbpx
Hvilken vidunderlig dag!

 

Vi passerte svenskegrensa med ørliten margin og slo leir i alpinanlegget på Storlien. Noen valgte leiren som fast base, en gjeng valgte akebrett, andre utfordret de bratteste nedoverbakkene mens de aller sprekeste tok seg av både oppoverbakker og nedoverbakke omtrent i samme bevegelse.

Ryktene i dag tidlig gikk ut på en aning vind samt ned mot 30 minus i fjellstrøka på den andre siden av grensen. Skepsisen var stor før avreise.

Desto mer stas da vi opplevde vinteren/vårens vakreste dag. Sola fikk opp temperaturen, vinden forsvant trolig i retning Finland og alt var velstand.

– Vi så haren; og her hoppet den, sier Kari x 2. Dagens beste grillere. Vi testa dem!

Sjekk bildene våre og se bevisene! På Aglos facebook-sider er det  lagt ut enda flere bilder fra skidagen vår. Sjekk dem!

Nesten skidebutant! Tur nummer tre med planker på beina. BESTÅTT!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart