fbpx
Hvem er kjappest i Oslo?

Ti ganger har Aglo kjørt buss til Oslo for å løpe Holmenkollstafetten sammen med tusener av andre spreke løpere. Årets tur sørover blir dermed nummer elleve.

I 2008 og 2010 stilte vi for første gang med ett elevlag og ett lærerlag. Det sier seg selv hva det har handlet om. Hvem er best – lærere eller elever?

Svaret har begge gangene vært elevene. I 2008 riktignok med knappest mulig margin, men i fjor handlet det om ca. tre minutter.

Derfor; i 2011 er lærerne skråsikre på at det blir revansje.

– Klart, vi slår elevene, sier Lene Staven (t.v.), Malmfrid Ervik og Rikard Ulseth og viser Patrick Broholt (t.v.), Vebjørn Valstadsve og Linn Hagerup at de planlegger å bruke makt for å nå målet.

– Målet vårt er å slå elevene, men med minst mulig margin. Det skal svi skikkelig, sier Rikard Ulseth, en av de viktigste løperne på lærerlaget.

– På den annen side er dette en vinn-vinn-situasjon. Vinner elevene kan vi si at de vant fordi de har så dyktige gymlærere, sier gymlærer Rikard Ulseth.

Aglo.no er i utgangspunktet nøytrale i kampen mellom lærerne og elevene. Men vi registrerer at mens lærerlaget blir ett år eldre fra år til år, har elevlaget den samme snittalderen år etter år. Utvilsomt en fordel.

Gjengen drar til Oslo fredag 13. mai. Koser seg i Oslo fredag kveld, overnatter på Bogstad camping, tradisjonen tro, og løper rundt i Oslo Vest lørdag. Så blir vi gode og svette før vi setter oss på bussen (fortsatt svette) og returnerer til Stjørdal ca. klokka 03.00 natt til søndag.

Det store spørsmålet blir da; hvem koser seg på bussen med tittelen “kjappest På Aglo”?

Her er de to lagene våre:

ETAPPE              LÆRERE                       ELEVER                              LENGDE                    
1 Zymer Gilligi Per Johan Stamnes 1 100 meter
2 Gry Åse Valli Linn Hagerup 1 100 meter
3 Guri Fornes Drop Stine Græsli    620 meter
4 Anniken Nagelhus Stian Sætnan 1 700 meter
5 Lars Austvik Annie Røsten 1 035 meter
6 Margrethe Dybvad Erik Eggen 1 300 meter
7 Rikard Ulseth Lasse Eggen 1 790 meter
8 Espen Hoff Erlind A. Jakobsen 1 800 meter
9 Edvin Melandsø Thomas Valstadsve    650 meter
10 Torun Avelsgaard Kjersti Iversen 2 480 meter
11 Anette Wangberg Rakel Skjærvik Håve 1 220 meter
12 Malmfrid Ervik Patrick Broholt    390 meter
13 Lene Staven Jon Martin Heggli 1 350 meter
14 Randi Avelsgaard Vebjørn Valstadsve    650 meter
15 Gørild Joramo Sivert Spende    600 meter

tsj

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

3 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart