fbpx
Hjemmeskole torsdag!

Torsdag 1. februar er Aglo vgs. skole STENGT! Årsaken heter «INGUNN». Ekstremværet som er ventet inn over Trøndelag i kveld og utover morgendagen har skylda.

Det er noen år siden vi hadde hjemmeskole på grunn av Korona-epedemien. Nå er det altså været. Så vidt vi kan erindre har skolen ALDRI vært stengt på grunn av værforholdene tidligere.

Men altså HJEMMESKOLE! Det betyr at vi skal lære noe i morgen også. Men det skal skje hjemme.

Her -på It’s learning, får du vite HVA du skal jobbe med i morgen.

Skolens rektor Elin Andersstuen understreker at det skal jobbes grundig og godt med skolearbeid også i morgen. Det kan regnes, tegnes, skrives og leses. Gå inn på It’s learning i de aktuelle fagene for å se HVA du skal jobbe med hjemmefra.

Det er trolig flere skoler i Trøndelag som stenger i morgen og satser på hjemmeskole. Årsaken er som sagt været og usikkerheten som dreier seg mye om buss og transport til og fra skolen. Aglo vgs. har elever fra et stort geografisk område, og mulighetene for at ikke alle kommer seg til skolen er stor. Derfor HJEMMESKOLE. Elever som er i praksis ute i bedrift i morgen gjennomførfer dette hvis forholdene tillater det.

Vi regner med at det blir «vanlig» skole på fredag.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart