fbpx
Herlig volleyballstart!

Aglos sikreste høsttegn. Bedriftsserien i volleyball med seier for Aglo. Ingenting, absolutt ingenting smaker bedre enn nettopp det!

Seint tirsdag kveld (kl. 22:45) kunne vi altså  sette inn den siste og avgjørende skåringen. Dermed vant vi sesongdebuten 2-1 i sett mot SSP (Select Service Partner)..

Det ble en høydramatisk kamp i Skatvalshallen. Et rekordjevnt førstesett endte med at våre jenter og gutter til slutt vant med sifrene 30-28. Andresettet endte med SSP-seier 25-19 (sånn cirka). Dermed ble altså det tredje og siste setter helt avgjørende. Aglo ledet hele veien og kunne altså juble for settseier 15-11 og altså 2-1 i sluttresultat.

SSP spilte i fjor i 1. divisjon, mens Aglo havnet et sykke nede på tabellen i 2.divisjon. Med andre ord en reall skrell i årets første kamp. Frem til april blir det kamp tirsdag, etter tirsdag etter tirsdag. Følg med, følg med.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.