fbpx
Hele Aglo heier på Shaimaa!

Shaimaa Emad Mourad er på vei Hamar. Tirsdag og onsdag denne uka kjemper hun om NM-gull på Hamar Katedralskole. Der arrangeres Skole-NM i blant annet frisørfaget.

Shaimaa vant tidligere i vår fylkesmesterskapet i Trøndelag, og hun er alene om å forsvare trøndernes ære i Hamar. En frisørelev fra hvert fylke – altså ti meget gode konkurrenter til Shaimaa.

Med andre ord; HEIA TRØNDELAG – AGLO – SHAIMAA.

I alt skal det konkurreres om NM-tittel i hele 33 ulike yrkesfag denne våren. I Hamar kommer Shaimaa til å få en solid heiagjeng. Heiagjengen består av to lærere og fem medelever! Klokka 06.00 tirsdag er det avreise fra Skatval/Stjørdal.

Som i fylkesfinalen er NM-temaet FANTACY. Shaimaa har bruk de siste ukene til å teste og spisse NM-formen ytterligere. Noen nye knep og metoder har nok dukket opp under forberedelsene. Læreren hennes, Marte Fleischer, er forsiktig optimist. Hun er i alle fall svært fornøyd med det faglige nivået til eleven sin.

Tirsdag er en slags dagen-før-dagen-dag. Ankomst Hamar, oppmøte på Hamar Katedralskole, middag samt presentasjon av selve finaledagen onsdag 6. april. Selve konkurransen vil foregå onsdag mellom klokka 09:00 og 12:00. Så – et par timer senere etter at dommerne har sagt sitt er det klart hvem som stikker av med tittelen ÅRETS FRISØR.

Aglo.no kan forhåpentligvis fortelle hvordan det gikk med Shaimaa i løpet av onsdag ettermiddag.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart