Hurra! I dag startet vi en god og velfortjent påskeferie. Men ikke glem at 2. påskedag nå har blitt en vanlig skole/arbeidsdag. Vi starter dermed en dag tidligere enn vanlig etter ferien.

Siste skoledag før påskeferien ble innholdsrik. 3AFA var i Oslo, mens «hjemmefronten» besøkte Skatval kirke før vi fikk fyr på grillen ute på Aglo-tunet. Nå har altså ferien godt i gang!

Som de fleste nå har fått med seg vedtok Stortinget høsten 2022 at 2. påske- og 2. pinsedag fra og med i år ikke skal defineres som helligdager. Konsekvensen ble som kjent at disse to fridagene forsvant.

– Det blir litt rart å dra til skolen 2. påskedag når vi alltid har hatt fri denne dagen. Selv må vi pakke sammen skiene og dra ned fra fjellet en dag tidligere enn vi er vante med. Men vi må gripe muligheten. Nå får vi to ekstra skoledager på tampen av skoleåret. Mer læring og bedre eksamensforberedelse, sier Aglo-rektor Elin Andersstuen og inspektør Guri Fornes Drop til aglo.no. De har allerede begynt å glede seg til å si «HEI IGJEN OG TAKK FOR SIST» til elevene og lærerne sine.

Som vi pleier å gjøre etter feriene våre, så møtes hele skolen i auditoriet i første time 2. påskedag. Nyt feriedagene og sørg for å komme uthvilt tilbake 2. påskedag! Kanskje er snøen og isen borte også.

Dette skjer på Aglo etter påske