fbpx
God påske – sees 2. påskedag!

Hurra! I dag startet vi en god og velfortjent påskeferie. Men ikke glem at 2. påskedag nå har blitt en vanlig skole/arbeidsdag. Vi starter dermed en dag tidligere enn vanlig etter ferien.

Siste skoledag før påskeferien ble innholdsrik. 3AFA var i Oslo, mens «hjemmefronten» besøkte Skatval kirke før vi fikk fyr på grillen ute på Aglo-tunet. Nå har altså ferien godt i gang!

Som de fleste nå har fått med seg vedtok Stortinget høsten 2022 at 2. påske- og 2. pinsedag fra og med i år ikke skal defineres som helligdager. Konsekvensen ble som kjent at disse to fridagene forsvant.

– Det blir litt rart å dra til skolen 2. påskedag når vi alltid har hatt fri denne dagen. Selv må vi pakke sammen skiene og dra ned fra fjellet en dag tidligere enn vi er vante med. Men vi må gripe muligheten. Nå får vi to ekstra skoledager på tampen av skoleåret. Mer læring og bedre eksamensforberedelse, sier Aglo-rektor Elin Andersstuen og inspektør Guri Fornes Drop til aglo.no. De har allerede begynt å glede seg til å si «HEI IGJEN OG TAKK FOR SIST» til elevene og lærerne sine.

Som vi pleier å gjøre etter feriene våre, så møtes hele skolen i auditoriet i første time 2. påskedag. Nyt feriedagene og sørg for å komme uthvilt tilbake 2. påskedag! Kanskje er snøen og isen borte også.

Dette skjer på Aglo etter påske

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart