fbpx
Full fart på ÅPEN SKOLE

Mange besøkte Aglo vgs. idag, Og – heldigvis – det var massevis med liv rundt oss. Foreldre, besteforeldre, søsken, unger, ex-elever, ex-ansatte og kommende elever ble observert rundt omkring i byggene våre. Fra tidlig i morges til godt ut på ettermiddagen.

Å besøke Aglo vgs. på ÅPEN DAG er storveies. Elevgruppa vår hadde tradisjonen tro gjort «leksa si». Takk, kjære elever!

Dagens konkurranse. Slå inn en diger spiker kjappest.

Våre første gjester dukka opp nesten til 1. time. I dag hadde vi kjempekoselig besøk fra ungdomsskolene Stokkan, Hegra og Fagerhaug. I morgen kommer elever fra Halsen U, mens Voksenopplæringa kommer på besøk torsdag.

SES-gjengen vår hadde utsalg i sin nyetablerte Aglo Pop-up-butikk. Og forstår vi betydningen av nyetableringens navn riktig, forsvinner den trolig like kjapt som den dukka opp. Men spenstig!

AF og Påbygg-elevene var i full aktivitet – med nettopp lekser. Slik er det nemlig å være Aglo-elev. Hard jobbing i skoletida og ditto i «fritida».Og de avslørte seg også som skolens «vi-serverer-de beste-svelene-klasse».

Verkstedbygget med Bygg og TIF-elever sydet også av aktivitet. Gutta – og jentene – syntes det var ok å fortelle gjestene hvor spennende en dag på verkstedet kan være.

Skal det være en krans – eller tre? DH-avdelingen hadde utvalget.

HO-gjengen – leika, målte blodtrykk, laga ting, serverte mat og prata som vanlig veldig mye. Hadde blant annet «barnehage» på kveldstid.

DH-avdelinga vår – egentlig de desidert mest kreative blant oss – hadde okkupert 1. etasjen i Idrettsbygget. Utstilling! Salg! Kranser til Alle helgens dag osv.

Under har vi – tradisjonen tro det også – en liten billedmontasje fra dagens mange aktiviteter. Klikk deg gjennom og se hva som skjedde i dag.

PS! Her er datoene kommende Aglo-elever bør merke seg.  Søknadsfrister:  1. mars for ordinære og 1. februar for søknad om særskilt opptak. Ta kontakt med skolen (tlf 74 83 43 30) hvis du lurer på noe.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.