fbpx
Aglo-familien i julemodus!

Klokka 13.30 fredag ettermiddag er ikke helt tradisjon (vi pleier å være der 08.45), men det var nesten det eneste som ikke var som det pleier å være.

Det ble en livlig og variert julegudstjeneste. Ungene på barnehagene våre deltok med både sang og lystenning. I tillegg til litt småleven… De imponerte også da de måtte svare på spørsmål om jula.

«Hvem lå i krybben?»
«Hva skinte på himmelen?»
«Får du noe fint til jul?»

alt

 

Elevene på Aglo bidro på sin side med både sang og musikk. Det var kjempeflott å sitte i kirkebenkene og se at det var elevene som stod bak både innhold og framføring.

alt

Om framføringa kan vi vel si omtrent noe slikt: 6 minus. Minusen får de fordi de ikke stod og solgte en CD av musikken sin etter gudstjenesten!

Vi ansatte var med andre ord svært stolte da elevene våre tok regien og sang vakkert.

Presten i Skatvalskirka, Per Anton Leite, hadde – også det tradisjonen tro – ansvaret for den litt mer teologiske delen av gudstjenesten.

Daglig leder Odd Anders With avsluttet gudstjenesten med en hilsen til hele Aglo. Og den kan du faktisk lese i sin helhet ved å klikke på denne linja!

Og det ble en litt «julete» dag på Aglo. Ved lunsjtider ble alle elever og ansatte invitert til julegrøt i kantina. Risengrynsgrøt til de som likte det og rømmegrøt til resten. Noen valgte klokelig nok begge variantene…

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.