Egentlig burde det vært en tolvdelt førsteplass. Så høyt var nivået i det Trønderske mesterskapet for frisørelever. Men vi på Aglo har all mulig grunn til å smile. Mathilde Åhl vant bronse. Nour Ahmad Kamour imponerte, men havnet likevel rett utafor pallen.

Vi ville altså ha en tolvdelt 1. plass. Undertegnede så så mye fint, fargerikt og kreativt at det nesten ble for mye av det gode. Vi greidde rett og slett ikke å skille mellom alle prestasjonene.

Nour (t.h.) får nyttige råd av dommer Gunn Mari Sørløkk. Hjemmesidas utskremte (med dagens kjedeligste hårfarge/frisyre) til høyre havnet i speilbildet…

 

Klokka 10.00 – presis – gikk startskuddet inne i Salong Future på Charlottenlund vgs. i Trondheim. Så to timer med full konsentrasjon x 12. Vi stod for det meste på utsida, men dristet oss inn for å ta noen bilder. Listet oss stilt på tå. Dommerne, Gunn Mari Sørløkk og Kenneth Solbakken, listet seg også rundt for å observere og legge merke til de bittesmå detaljene. De vi slet med å se…

Temaet for oppgaven var METAVERSE.  Kort forklart er Metaverse et  virtuelt sted hvor du kan ta med deg virtuelle ting og bruke de der, som for eksempel klær, kunst, frisyre og lignende. Temaet forklarer egentlig de «litt» uvanlige og fargerike frisyrene

– De imponerte oss alle som en. Vi har sett på helhet, balanse, fargevalg, kreativitet og framføring. Blant annet. Det er så mye fint, sa de to dommerne undeveis. Begge konkurransefrisører på høyt nivå i mange år.

Aglo fikk altså bronsemedalje, mens gull og sølv ble igjen på Charlottenlund vgs. Men vi må nesten få lov til å nevne at læreren til de to fremste var lærer hos oss på Aglo vgs. for et par år siden. Derfor; gratulerer Rita Berg-Moen!

Trude og Marthe fulgte spent med elevene sine fra utsida. Dagens mest nervøse duo.

Nour syntes det var en spennende og jevn konkurranse

– Det gikk egentlig veldig fort. Rakk ikke helt å bli nervøs heller. Jeg følte at det gikk omtrent slik jeg hadde planlagt, forteller Nour.

Mathilda ble plutselig ti cemtimeter høyere da dommerne utropte henne til bronsevinner. Hun smilte bredt!

– Jeg fikk til det jeg hadde tenkt. Jeg var redd jeg skulle bli stresset underveis, men det gikk jo bra. Jeg er selvsagt kjempefornøyd, smilte Mathilda.

Flott innsats av de to jentene våre, og et ekstra HURRA til de to som slo oss.

Og dommerens siste ord: Dere imponerte oss. Husk at det er NÅ karrieren deres starter! Dere må jobbe. Stå på litt mer enn de andre

Sjekk bildene fra konkurransen i billedserien under.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.