fbpx
Filmteam gjengir en Aglo-dag

En 135 minutters stjernefilm fra Aglo vgs…? Neida, men vi ble definitivt festa på filmrullen i dag!

Blå Kors har blitt omfattende greier, med virksomheter med en stor spennvidde. Faktisk mye større enn det folk flest er klar over. Det er derfor behovet for å vise hva vi driver med bare blir større og større.

I dag var altså et enmanns-filmteam fra filmselskapet Applaus i aksjon med kamera og mikrofon på skolen vår. Harald Herland er produsent, regissør, fotograf og daglig leder i Applaus og altså hyra inn for å filme hverdagen i Blå Kors.

Det skal blant annet lages fire korte filmsnutter som til sammen skal gi et bilde av det frivillige Blå Kors. Disse skal først og fremst skildre det frivillige Blå Kors-arbeidet. Fra de ulike tilbudene til rusmisbrukere, via Barnas Stasjon og til ettervernstilbudet Steg for Steg. Disse filmsnuttene vil blant annet bli brukt på Blå Kors sine hjemmesider som et rekrutteringstiltak av frivillige.

Så en litt lengre film som viser hele Blå Kors på nært hold. Det er her Aglo vgs kommer inn i bildet…, eller filmen om en vil.

– Målet vårt er å vise hvor alllsidig om omfattende Blå Kors er, forteller Stig Søderstrøm som har ansvar for frivilligheten i Blå Kors.

– Våre egne ansatte og medlemmer er definitivt en målgruppe. I tillegg kan denne filmen også brukes i eksterne sammenhenger som kurs og konferanser, sier Sederstrøm.

Her på Aglo var filmteamet innom det meste. Både lærere og elever ble «fanget av kamera» mens de gjorde omtrent det samme som de pleier å gjøre hver eneste skoledag. Målet var med andre ord å vise hvem vi er. Vi møtte teamet da de var innom en av HO-klassene våre. En aktiv og svarelysten gjeng skulle det vise seg.

Første visning blir trolig Blå Kors sin nettverkskonferanse i Sandefjord siste uka i januar. En konferanse som samler både ansatte, brukere og frivillige innenfor organisasjonen.

Og hvem vet; se ikke bort i fra at det blir profesjonell filmvisning av og med oss selv også i Aglo-salongen om ikke så veldig lenge.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.