fbpx
Et positivt Aglo-omdømme er skapt!

TEKST OG FOTO: tsj

Vårt bilde viser rådgiver Marie Ravnå (t.v.), lærer og tillitsvalgt Kari Dahlen Aspenes, rektor Thomas Mo og ass. Rektor Gørild Joramo.

1. mars går fristen for å søke skoleplass ut. To dager før kan vi allerede slå fast at alle tidligere søkerrekorder blir grundig slått.

Pr. 28. februar har 230 potensielle elever satt Aglo som førstealternativ via Vigo. Totaltallet i 2011 var 209. Innen fristen har vi kanskje fått over 250 søkere!

– Det er ingen tvil om at interessen for å søke skoleplass på Aglo i år er større enn tidligere år. Vi får daglig mange forespørsler. Det er også en stor gruppe som ikke har fått til å søke på nettet. Disse vil komme i tillegg til de 230 som har Aglo på førsteplass, forteller Marie Ravnå som er hovedansvarlig for inntaket på Aglo.

Totalt har 530 søkere satt opp Aglo blant alternativene sine – 230 (så langt) på førsteplass. I 2011 hadde 460 søkere Aglo med på lista si. At hele 530 elever i regionen vår kan tenke seg et skoleår på Aglo er svært gledelig.

De som følger med i media har også observert flere avisartikler som har gitt positiv og spennende omtale av Aglo-virksomheten. I forrige uke hadde både Stjørdalens Blad og Trønder-Avisa store oppslag om en masteroppgave som blant annet handlet om Aglos måte å møte elever som har slitt med å gjennomføre et ordinært skoleløp. Positive artikler som gir glimrende markedsføring av oss som et godt alternativ til den offentlige skolen.

alt

Mange søker seg til Aglo vgs. skoleåret 2012-2013. AF/påbygningsklassen har aldri opplevd så mange søkere.

Rekord opplever også hjemmesidene våre aglo.no. Mandag 27. februar passerte vi for aller første gang 300 unike brukere på en dag. Det er vi selvsagt fornøyde med – selv om vi håper rekorden blir slått temmelig kjapt…

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.