HOVEDBILDET ER BILLEDGALLERI

Omlag 200 elever starta altså i dag tidlig.

Dermed er altså et splitter nytt skoleår med helt blanke ark i gang. Mange kunne si «takk for sist», men flertallet av elevene var her før første gang. Spennende!

Skoleårets første Aglo-møte skjedde presis klokka ti ute i skolens «myldreområde». Et møte som garantert setter preg på skoleåret. Samtlige ansatte var i «myldremodus», og målet med det første møtet er å skape den tryggheten som skal til for å lykkes i et Aglo-år.

aglo.no valgte tradisjonen tro å følge AF-avdelingen de første timene. Om lag 50 elever i klasserom 11. Forsiktig stemning, litt nervøsitet og også en solid dose forventning og optimisme.  Om ti måneder er året over. Det kan gå fort, det!

IMG_9237.JPG

Det ble litt sånn tjo og hei umiddelbart. AF-gjengen småpugga navnet på sine nye medelever. De har skaffa seg full oversikt alt. Og når det var over storma de ut av undervisningsbygget og opp i andre etasje av administrasjonsbygget for å skaffe seg årets skolebøker.

Et Aglo-løfte som alltid blir gjentatt og aldri glemt:

«Å bli sett» – det kan vi garantere at elevene våre skal få oppleve dette skoleåret. Og et av mottoene for det nye skoleåret er: «Vårt mål – alle i mål».

De første skoledagene har et utpreget sosialt preg, men allerede tidlig denne uka er timeplanen spikret med fag som matematikk, engelsk, naturfag og ulike yrkesfag. Første skoledag gikk med til å bli kjent med skole, lærere og ikke minst medelever.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre