fbpx
Smittetallene på Aglo øker

Smitteutbruddet på Aglo vgs. fortsetter. De to siste dagene er ni elever og en ansatt smittet. Mandag og tirsdag testet fire av elevene våre positivt på koronaviruset. Totalt 14 er smittet hvorav fire fikk beskjeden nå i formiddag.

Elevene går i flere ulike klasser. De av medelevene som har vært i kontakt med en av de 14 må så fort som mulig teste seg.  Kommunens smitteteam er på banen, og testingen skjér kontinuerlig.

– Det er en slitsom situasjon for oss alle. Men så langt har vi ikke fått meldinger om at noen er alvorlig syke. Nå må vi bare håpe på en god og rolig helg, sier rektor Gøril Joramo til aglo.no nå i ettermiddag.

– Alle som har vært i nærkontakt med elevene må teste seg. Klassene har i flere av fagene hatt undervisning sammen med andre Aglo-klasser.  Dette er elever som nå må gjennom kommunens testregime, forteller rektor Gørild Joramo til aglo.no.

Rektor Gørild Joramo bekrefter at mange Aglo-elever er smittet

 

Også ansatte som har hatt kontakt med en eller flere av de som er smittet, må nå vurdere hva de skal gjøre. De som IKKE er fullvaksinerte må i likhet med elevene teste seg, mens de som ER fullvaksinerte ikke skal testes før de eventuelt får symptomer.

Som en konsekvens av det pågående smitteutbruddet ble turene til Galdhøpiggen og Sverresborg Folkemuseum på slutten av uka avlyst!

Rektor Gørild Joramo poengterer også at det er svært viktig at elever og ansatte som føler seg dårlige holder seg hjemme. Det gjelder også de som er fullvaksinerte.

Slik vil vi ha det igjen!!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart