fbpx
Drømmer om NM!

Torsdag formiddag skal tre av frisørelevene våre gjøre alt de kan for å bli Trøndelags representanter i frisør-NM for skoleelever. Tommel opp fra oss andre, og all mulig hell og lykke!

Det var full aktivitet i frisørsalongen på Aglo i dag. Tre av elevene hadde kun frisør-NM i tankene, mens resten av klassen forberedte seg på å «style» skulespillere i Hommelvik som skal spille i musikalen Grease. Det skjer med andre ord noe hele tiden i frisøravdelinga.,

Frisørene våre.

Loise Yazje, Siri Juliane Nicolaysen Meinhard og Monika Wozna skal altså til Charlottenlund videregående skole i  morgen hvor fylkesmesterskapet arrangeres. De tre ble plukket ut etter at frisørelevene fra vg1 og vg2 sist onsdag kjørte en beinhard uttakningskonkurranse her på Aglo vgs.

– Det kommer til å bli spennende. Det er dyktige elever som jeg er sikker på kommer til å gjøre en god figur i morgen, sier Rita Berg-Moen som er en av lærerne i frisørteamet vårt. Hun måtte selv til pers i «stolen» da www.aglo.no skulle ha illustrasjonsbilde. Klipp, føn og spray…

De tre Aglo-elevene mente selv at de hadde sånn passe god kontroll dagen før dagen.

– I dag har vi klargjort det vi skal bruke i morgen. Det handler blant annet om utstyr, hode(…) og planer for hvordan konkurranse skal gjennomføres. Det er veldig artig og litt stressende. Det er på mange måter en ekamen, sier de tre.

De skal altså ha med seg et «hode» hver. Et «hode» med langt hår. Det er nemlig «hodet» som til slutt skal vurderes av dommerne. I løpet av tre timer (10:00 – 13:00) skal elevene lage en frisyre. Oppgaven sier at de skal lage en frisyreform på langt hår med kontraster. Det innebærer (tror vi…) at det lange håret skal friseres på ulike måter. Kanskje litt krøller, et par fletter eller oppsatt hår. Så skal valgene begrunnes med skisser og arbeidsbeskrivelser.

Vi synes det høres utrolig krevende ut. Men utfordringer er til for å takles hevder de tre som ikke greier å å bestemme seg helt for om de har en eventuel NM-seier i tankene. Først altså FYLKESMESTERSKAPET!

Frisør-NM. Dit er det altså mulig å nå som frisørelev på Aglo. Noe å tenke over to dager før søknadsfristen til skoleåret 2020/21 går ut.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.