fbpx
Det smakte jo godt!

Det skulle ikke være mulig, egentlig. Men vg2 BUA viste i formiddag at det er fullt mulig. De greidde nemlig å lage et supert lunsjmåltid med matvarer som var kassert av butikker i nærområdet vårt.

Bananpannekaker. Nam, nam, nam….

Hør bare her: Salat, bananpannekaker og smoothie av frukt og grønnsaker. Fullt brukbare til tross for noen småbrune flekker her og der samt noe mykhet i ingrediensene Dommen fra elever og lærere som fikk smake var omtrent som følger; GODT OG LEKKERT!!!

BUA-lærer Anne Lise Sundbø mener dette er kunnskap elevene – og samfunnet – har behov for.

– Vi forbrukere må begynne å bruke hodet mer når vi handler. Alt vi lagde her smakte fantastisk. Dette var varer som altså i utgangspunktet var kastet. Søppel altså. Elevene ble sjokkerte da de fikk høre at vi kaster 140 tusen – 140000 – bananer hver eneste dag. Vi kaster for mye; en konklusjon elevene var enige i, forteller Anne Lise til hjemmesida. Hun kunne også fortelle at de butikkene varene kom fra syntes det både fint og nyttig å fokusere på dette temaet.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart