fbpx
«Den bortkomne sønn» fant fram…

 

En stor og kreativ flokk elever samt et par-tre ansatte i bakhånd. Da sier vi glatt at dette var 100 prosent elevmedvirkning. Å lage musikkspill er krevende, men Aglo-elevene bestod med glans.

Den borkomne sønn, spilt av Jon Harald Jakobsen, slet med å bli akseptert på hjemmebane. Han fikk innpass – av andre grunner enn vennskap – i en vennegjeng, men resultatet ble pumping og blålys til sykehus.

De som har lest bibelhistoria si vet at det gikk bra til slutt. Den bortkomne sønnen fant til slutt et miljø hvor han ble akseptert som den personen han var.

Det var ikke revy elevene laga i år – dette var et musikkspill. Handlingen ble krydret med kjente sanger framført av sanglade elever.

Egentlig var alt bra; og det er nesten på kanten å trekke fram noe eller noen i denne forestillinga. Vi gjør det lell, vi…

Sarah McLachlans vakre ballade Angel ble nydelig framført av AF-jentene Helene Hølås og Anne Grete Klokhaug.  Det var like vakkert som originalen.

Daglig leder på Aglo, Odd Anders With, var faktisk rørt da han takket elevene etter forestillingen. Ikke så rart det siden han hadde grunn til å være nettopp det.

– Dere kom inn under huden på oss som var tilskuere, sa Odd Anders som var glad for at musikkspillet hadde et tydelig budskap.

– Dere fortalte oss at når det går galt er det alltid noen som kan strekke ut hendene etter oss for på den måten å vise kjærlighet, sa han.

Og dermed; GOD PÅSKE til alle Aglo-venner!

Mange flere bilder fra årets musikkspill finner dere på Aglos facebookside.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.