VG1 OG VG2

BYGG OG ANLEGG

Dette programområdet er for deg som vil jobbe innen byggebransjen og som ønsker å jobbe praktisk med bygging av ulike konstruksjoner

Vi holder til i et nytt, moderne bygg der vi har klasserom, kontorer og store produksjonshaller.

Vi ønsker at våre elever skal få et tilbud som er tilpasset hver enkelt, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du som elev får et tilbud som passer deg. Vi ønsker å ha et tilbud her på Aglo som har et balansert forhold til teori og praksis. Vi ønsker å være fleksible.

Du som velger bygg- og anleggsteknikk, bør ha praktisk sans, være nøyaktig og ha godt håndlag. Du bør være selvstendig, men også kunne arbeide i team, siden mange bygge- og anleggsprosjekter krever nært samarbeid mellom ulike yrkesgrupper.

YFF(yrkesfaglig fordypning) er et fag der eleven har mulighet til å fordype seg i ulike fag innen byggebransjen. Vi har to tilbud innen dette faget på Aglo vgs. Det ene er at vi har ett tilbud på skolen. Det er som regel innen tømrerfaget. Det andre tilbudet er at elevene er ute i bedrift denne dagen. Vi har en del kontakter/firmaer innen byggebransjen som tar imot elever. Noen elever knytter egne kontakter med bedrifter.

På Vg1 har elevene seks timer i dette faget, på Vg2 har elevene ni timer.

Klikk på bildet under så ser du bygggjengen på Aglo i aksjon. De liker seg!

 alt

Vg1

Bygg- og anleggsteknikk

Byggteknikk