fbpx
Bli lekker i lekker salong

 

TEKST OG FOTO: tsj

– Det er mer plass og ikke minst; det er en bedre plass, oppsummerer lærer på vg2 Frisør, Anne Berit Haabeth.

Frisøravdelinga har i hele høst vært en byggplass. Helt inntil denne uka. aglo.no stakk innom dagen før den store DAGEN og kunne bare konstatere at Anne Berit har helt rett.

Seks klippeplasser har blitt til åtte. En vaskeplass har blitt til to. En salong på 40 kvadratmeter har blitt til en salong på drøye 60 kvadratmeter. Ventilasjonsanlegget er modernisert, belysninga i rommet kan ikke en gang sammenliknes med det som var.  I tillegg har mye nytt utstyr dukket opp. Det ser rett og slett bra ut.

Dagens vg2-elever fikk så vidt starte skoleåret i de gamle lokalene. De er kjempefornøyde med resultatet.

– Råbra. Nå kan alle elevene jobbe i de samme lokalitetene. Før var vi delt på to rom. Vi gleder oss til å komme i gang igjen, sa elevene vi traff på.

Eller har vg2 Frisør som den eneste klassen på Aglo (så vidt vi vet) sin egen Facebook-side. Sida heter Aglo Frisørsalong, og er den rette å gå inn på hvis en vil vite hva som skjer der.

Og med nyåpninga er det også klappet og klart for å ta i mot kunder til salongen. Elevene skal trene, og det gjør en gjerne på dristige og villige kunder…

alt

– Vi garanterer at resultatet blir bra. Lærerne kontrollerer at alt blir skikkelig gjort. Det kan kanskje ta litt lengre tid enn det som er vanlig i en profesjonell salong, men så er også prisen en helt annen, forteller Anne Berit Haabeth og gir oss følgende prisliste:

Klipp 125 kroner
Farging 250-400 kroner
Permanent 400 kroner
Hodebunnsmassasje 400 kroner
Farge vipper og bryn 100 kroner
Skjeggstuss 50 kroner
Striping 250 kroner

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.