Med andre ord en typsik «ÅPEN SKOLE» på Aglo

Tross småsurt vintervær; det var mange som valgte Aglo og  «åpen skole» i dag. For noen det aller første møtet med skolen vår.

Eva Hokstad Larsen var selvsagt nysgjerrig på hva barnebarnet Kristine drev med på skolen. Et bedre svar kunne hun neppe fått. Trygt (?) plassert i frisørstolen fikk hun bekreftelsen, Kristine er i ferd med å bli frisør.

STILIG 1!

I nabobygget kunne lærer Edvin Melandsø og elev Adrian Øren vise pappa Harald Øren at røffe maskiner i verkstedet er utfordringer som kan læres og mestres.

STILIG 2!

Elevgruppa vår hadde bokstavelig talt gjort «leksa si» og var for å si det forsiktig «svært presentable». Det var aktivitet på mulige og umulige steder.

HS-gjengen – et par av dem lå faktisk til sengs. Andre sørget for pleie og oppmuntrende ord. Blodtrykksmåleren gikk for full maskin. BUA satset på «åpent hus» for unger.

Blodtrykksmåling hører med på Åpen skole … barnepass også…, selvsagt.

AF og VG3-elevene var i full aktivitet – med nettopp lekser. Slik er det nemlig å være Aglo-elev. Da vi var innom stod matematikk og sannsynlighetsregning på «timeplanen». Kanskje ikke så rart når onsdagens tre første timer handler om matteprøve – i sannsynlighetsregning.

Verkstedbygget sydet også av aktivitet. Gutta – og noen få jenter – syntes det var ok å fortelle gjestene hvordan verkstedhverdagene kan være. Litt stas var det også å vise opphavene at kraftige maskiner kan behandles på korrekt vis.

At Aglo vgs. er en kreativ og skapende skole fikk vi også et par bevis på i salongen. Skolen ble grundig presenter, musikktradisjonene på Aglo også…

Åpen skole skal gjøre folk kjent med skolen. Det begynner å nærme seg søknadsfrister for plass skoleåret 2012-2013, og kanskje var det noen som fikk lyst til å bli Aglo-elev. I så fall; supert!

Vi minner om søknadsfristen 1. mars for ordinære og 1. februar for søknad om særskilt opptak. Ta kontakt med skolen (tlf 74 83 43 30) hvis du lurer på noe.

Matteprøve i morgen – siste sjekk…