Ikke uventa – Aglo-elever og Aglo-lærere har klokketro på et nytt seriegull til Rosenborg i 2021. Så kjære RBK’ere; VI GLÆR OSS TE NYTT GULL. GI OSS DET!

Et stort utvalg agloister har vært med i vårens store meningsmåling her på Aglo. Og for ordens skyld; meningsmålingen vår er seriøs, nøytral og uten noen form for påvirkning i en bestemt retning. Vårt spørsmål til elever og ansatte var kort og godt:

Hvem vinner gull, sølv og bronse i Eliteserien 2021? Serien starter etter planen opp 8. mai.

16-åringer, 60-åringer, jenter, gutter, trøndere, nordlendinger, bergensere, asiater, afrikanere, lærere, elever, spreke, late osv. Ja, til og med en halvgammel romsdaling. Utvalget var som seg hør og bør svært variert. Akkurat slik det skal være.  Og tallene våre levner altså ingen tvil.

Her er resultatet:

Altså en klar «forhåndsseier» til Rosenborg. Hele 50 prosent av de som ble spurt tror på Rosenborg-gull i år. Bodø/Glimt fikk 22 prosent av 1. plassetipsene mens Molde fikk 15 prosent. I alt sju – 7 – ulike lag ble tippet som seriemester 2021.

Plukker vi tallene litt fra hverandre ser vi at de ansatte tror mer på Rosenborg enn det elevene gjør. 60 prosent av de ansatte tror på RBK-gull, mens bare 42 prosent av elevene har den samme fine trua. Tallmaterialet vårt forteller forøvrig at kvintetten Rosenborg, Bodø/Glimt, Molde, Vålerenga og Brann kommer til å kjempe om medaljene i år. I nevnte rekkefølge.

Og…., 84 prosent tror at Rosenborg vinner gull, sølv eller bronse. 16 prosent av oss er med andre ord pessimister på Troillungans vegne.

En høstkveld for et par år siden. Vi på Aglo tror på en ny reprise.

Høsten 2021 tror vi på Aglo altså på ny gullfeiring på Lerkendal.

At fotballinteressen på skolen vår er til å ta og føle på er bildet under et bevis på. Det kan gå skikkelig hett for seg når temaet er fotball. En romsdaling brukte dungevis med arbeidstimer for å henge opp denne koppen utenfor kontorvinduet til en ihuga RBK-patriot (PS! …artikkelforfatteren…) Vinduet lar seg av branntekniske årsaker ikke åpne, og en er avhengig av en laaaaang stige eller ei hagle for å få uvesenet bort. Hengetid pr. dags dato nærmer seg omlag ett år nå…

Dette er utsikten fra kontoret til Aglos største Rosenborg-supporter. Et lyseblått mareritt… Vi har lært å overse den stygge utsikten.