fbpx
Aglo tror på ROSENBORG-GULL!

Ikke uventa – Aglo-elever og Aglo-lærere har klokketro på et nytt seriegull til Rosenborg i 2021. Så kjære RBK’ere; VI GLÆR OSS TE NYTT GULL. GI OSS DET!

Et stort utvalg agloister har vært med i vårens store meningsmåling her på Aglo. Og for ordens skyld; meningsmålingen vår er seriøs, nøytral og uten noen form for påvirkning i en bestemt retning. Vårt spørsmål til elever og ansatte var kort og godt:

Hvem vinner gull, sølv og bronse i Eliteserien 2021? Serien starter etter planen opp 8. mai.

16-åringer, 60-åringer, jenter, gutter, trøndere, nordlendinger, bergensere, asiater, afrikanere, lærere, elever, spreke, late osv. Ja, til og med en halvgammel romsdaling. Utvalget var som seg hør og bør svært variert. Akkurat slik det skal være.  Og tallene våre levner altså ingen tvil.

Her er resultatet:

Altså en klar «forhåndsseier» til Rosenborg. Hele 50 prosent av de som ble spurt tror på Rosenborg-gull i år. Bodø/Glimt fikk 22 prosent av 1. plassetipsene mens Molde fikk 15 prosent. I alt sju – 7 – ulike lag ble tippet som seriemester 2021.

Plukker vi tallene litt fra hverandre ser vi at de ansatte tror mer på Rosenborg enn det elevene gjør. 60 prosent av de ansatte tror på RBK-gull, mens bare 42 prosent av elevene har den samme fine trua. Tallmaterialet vårt forteller forøvrig at kvintetten Rosenborg, Bodø/Glimt, Molde, Vålerenga og Brann kommer til å kjempe om medaljene i år. I nevnte rekkefølge.

Og…., 84 prosent tror at Rosenborg vinner gull, sølv eller bronse. 16 prosent av oss er med andre ord pessimister på Troillungans vegne.

En høstkveld for et par år siden. Vi på Aglo tror på en ny reprise.

Høsten 2021 tror vi på Aglo altså på ny gullfeiring på Lerkendal.

At fotballinteressen på skolen vår er til å ta og føle på er bildet under et bevis på. Det kan gå skikkelig hett for seg når temaet er fotball. En romsdaling brukte dungevis med arbeidstimer for å henge opp denne koppen utenfor kontorvinduet til en ihuga RBK-patriot (PS! …artikkelforfatteren…) Vinduet lar seg av branntekniske årsaker ikke åpne, og en er avhengig av en laaaaang stige eller ei hagle for å få uvesenet bort. Hengetid pr. dags dato nærmer seg omlag ett år nå…

Dette er utsikten fra kontoret til Aglos største Rosenborg-supporter. Et lyseblått mareritt… Vi har lært å overse den stygge utsikten.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart