fbpx
Åpent på Aglo!

Skolen er åpen for alle i hop i tidsrommet 16.30-19.00

Vintertid er søketid, og i disse dager er hundrevis av elever i nærområdet vårt i ferd med å bestemme seg hvilkekt skolevalg de skal gjøre. Derfor anbefaler vi en tur innom oss for å sjekke om kanskje vi kan gi nettopp det tilbudet du er ute etter.

Hvorfor «ÅPEN SKOLE»?

Kommende elever kan få se hva Aglo kan tilby. 14. januar kan de også ta med seg foreldrene sine. Også mange tidligere elever som har lyst til å se hva som har skjedd på Aglo etter at de forlot oss. I tillegg kan dagens elever vise fram skolen sin til søsken og foreldre.

I løpet av neste uke (mandag til onsdag) skal alle ungdomsskolene i nærområdet besøke Aglo på dagtid. Vi nevner i fleng: Stokkan, Halsen, Hegra, Meråker. Frosta, Åsen, Hommelvik, Malvik, Fagerhaug og voksenopplæringa i Stjørdal.

Tirsdag fra klokka 16.30 til 19.00 er det altså åpent for absolutt alle.

Det blir full aktivitet på alle avdelingene. Både lærerne og dagens elever vil være på plass for å vise hva en skoledag på Aglo går ut på. I tillegg vil det bli et informasjonsmøte hvor det også blir innslag fra skolens musikkkrefter.

Aglo og musikk er forresten noe å glede seg til…

Derfor; VELKOMMEN TIL AGLO TIRSDAG 14. JANUAR

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.