TEKST OG FOTO: tsj

I løpet av mandag til onsdag vil ti skoler fra området vårt besøke Aglo i skoletida. Onsdag blir dørene vidåpne, og da kan absolutt alle stikke innom oss i tidsrommet 16.00-19.00.

En kjapp tur innom Aglo-frisørene (bildet over) kan anbefales. Den gjengen har peiling på klipp, føn, vask og krøll…

Mandag 16. januar får vi besøk fra Frosta ungdomsskole, Fagerhaug Oppvekstsenter,  Hommelvik Ungdomsskole, Stokkan Ungdomsskole, Vikhammer Ungdomsskole,  Hegra Ungdomsskole og Åsen oppvekstsenter. Tirsdag kommer det elever fra Meråker Ungdomsskole og Stjørdal voksenopplæringssenter, mens Halsen Ungdomsskole kommer med sine fem tiendeklasser onsdag formiddag.

Skolebesøkene skyldes først og fremst at det begynner å nærme seg diverse søknadsfrister for skoleåret 2012-2013. Søknadsfristen er 1. mars for de aller fleste og 1. februar for søkere med særskilte grunner.

De siste årene har søkertallene til Aglo videregående skole økt til dels kraftig, og en av årsakene er at vi har blitt en skole som har blitt mer og mer kjent ute blant folk. Disse tre januardagene håper vi selvsagt å kunne rekruttere nye Aglo-elever. Elevene vil få møte hele Aglo-miljøet, og de ulike avdelingene våre vil få en mulighet til å presentere tilbudene sine.

alt

Nye elever vil vi mer enn gjerne ha til Aglo. Er dette en av Aglo-metodene, eller?

Onsdag ettermiddag er det fritt fram for alle som ønsker å se og oppleve skolen vår. Fra klokka 16-19 inviterer vi til åpent hus for alle. Elever, foreldre, potensielle elever, potensielle Aglo-foreldre, Aglo-naboer og Aglo-venner.

Besøkende vil få en mulighet til å ta seg en rundt rundt om på avdelingene, og det vil også bli fellessamlinger med innslag fra skolens musikkgruppe, rektor og elevrådsleder. Dagens Aglo-elever og Aglo-ansatte vil selvsagt være til stede.

Med andre ord;

KOM DA VEL!