fbpx
Aglo kjøpte småbruk!

Småbruket vårt har en landlig beliggenhet på Skatval, om lag tre kilometer fra skolen.  Eiendommen ligger på en liten høyde og har flott utsikt østover retning Forbordsfjellet. Eiendommen er omkranset av landbruksjord og består av et innbydende gårdstun med kårbolig, stabbur, våningshus, driftsbygning, garasje.  Gården er totalt på 45 mål og byggår er 1985.

Les hele salgsprospektet ved å klikke på denne linja.

Daglig leder Odd Anders With (nå også som potensiell småbruker) var svært godt fornøyd da han kunne orientere aglo.no om kjøpet.

– Salgsantydning var på 6.7 millioner kroner, og vi fikk i dag tilslag på budet vårt som var på 5,5 millioner kroner, forteller With.

– Men hva skal vi med et småbruk?

– Det er Aglo Opplæringssenter som står som kjøper, og i første omgang er det grunnskoleavdelingen vår vi har i tankene. Det skal brukes til opplæringstiltak, og også andre avdelinger vil kunne benytte småbruket, sier han.

Noen små forbehold er det likevel knyttet til kjøpet. Salget er ikke formelt i orden FØR Aglo får en godkjenning på bruksendring og en endelig aksept fra det offentlige. With er litt usikker på hvor lang tid det vil ta før dette blir klart.

– Det jeg kan si er at jeg både håper og tror at vi kan ta i bruk småbruket vårt i god tid før skolestart høsten 2013, sier han.

Bildet under viser småbruket fra en annen vinkel med Forbordsfjellet i bakgrunnen.

alt

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.