fbpx
Siste dag på Aglo – DEL 2

Det er litt stas å avslutte et skoleår på Aglo. Vi gjorde det i går…., og vi gjorde det i dag. I dag var det elevene på vg2 og vg3 som sørga for smil og vemod i et like halvfullt auditorium som i går.

For oss lærere begynner det å bli mye avskjed nå. I går, i dag…..og i morgen. Da slutter nemlig vi. Og storchæfene og småchæfene våre slutter etter planen på mandag. Avskjedenes uke med andre ord.

Husbandet vårt, Next To Perfect, fornektet seg ikke i formiddag heller. De peisa på med Monroes, Tre Små Kinesere og Åge. «LEVVA LIVET» med Torgeir Rotabakk som solist er den nest beste utgaven vi har hørt. Ingen slår selvsagt originalen. Såpass bra var kopien at vi tok den opp med både lyd og bilde.

Klikk på boksen under og døm selv!

«LEVVA LIVET» MED NEXT TO PERFECT!!!

Next to Perfect. Blir bare bedre og bedre disse gutta.

Elevrådsleder Stian Sæther

 

Det er alltid litt leven når vi avslutter på Aglo. Spæll og sang. Bilder og Kahoot. Taler og hilsner. Dikt og sånt. Av de som slapp til var blant annet elevrådsleder Stian Sæther fra 3PBA som hadde opplevd et spennende, godt og ikke så lite uvanlig år på Aglo. Rektor Gørild Joramo gjorde som i går og ønsket også elevhalvpart nummer to GOD SOMMER. Koselig!

Nå er det altså ferie for ALLE elevene våre. Noen kommer tilbake til høsten, andre starter videre utdanning og atter andre blir lærlinger. De som kommer tilbake om et par måneder kan sikte seg inn på mandag 17. august. Neste skoleårs aller første skoledag.

 

Klikk HER hvis du vil se hele skoleruta for neste skoleår.

 

Og tradisjonen tro har Aglo en haug med personer som fortjener en ekstra opppmerksomhet siste skoledag. Elever som har gjort det «lille ekstra». Slike elever får diplom….selvsagt.

  • Årets politiker: Mari Håvardsen
  • Klassens fotomodell: Salem Alabdullah
  • Driftsavdelingens æresdiplom: Oddvar Nordahl
  • Godiskongen: Tor Martin Vikan Sundt
  • Årets smil: Nancy Johana Reitan
  • Årets agloist: Leona Marie Bjerkan
  • Årets konkurranseinsstinkt: Ida Eline Brækken Fornes og August Bulling

 

Og selv om Next to Perfect sang om «KLASSEBILDET» inne i et glohett auditorium ble det også tatt klassebilder utenfor. Vi tar med et par av dem.

Dette er altså 3AFA. Litt av en trivelig gjeng

Og etter at det bildet var tatt tok vi bildet under.

Hvilket vi også kan si om 2HEA. Glad i is er de også…

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.