fbpx
«Julestjernene» fra Vg2 ITEK

Julecupen har blitt en tradisjon på Aglo siste uka før jul. Nytt av året er at tradisjonen ble flyttet fra gymsalen på Aglo til Skatvalshallen. Suksess!

 

På Aglos facebookside kan du se enda flere bilder fra juleturneringen. Klikk på denne linja!

Enda mer nytt av året; kjempedeltakelsen. Hele 14 lag stilte, 29 kamper ble spilt og tribunene var sånn passe full hele tida. 14 lag – det skulle tilsi om lag 100 volleyballspillere på Aglo, det. Og enda litt til av nye ting; klassene stilte med elever og lærere på samme lag. Suksess!

alt

Det ble til slutt de unge ITEK’erne mot de mer erfarne AF’erne i finalen. AF’erne som var i seiersmodus etter å ha most 3 PÅA i semien.

Det var utrolig jevnt i fem minutter. Men på stillingen 7-7 takker ITEK for hyggelig følge og startet med en ikke altfor respektfull behandling av veteranene i AF. Dermed VG2 ITEKs andre strake seier.

 

ITEK’erne vant hele greia til slutt, men det var 14 lag som hadde en fortreffelig skoledag i Skatvalshallen. Mye supert spill, mye dårlig også…, topp innsats, tæl og latter. Det er ståa på Aglo rett før jul!

 

alt

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart