Silje Katrine Waade fra Stjørdal sikret seg i kveld nok en gang en eventyrlig Champions League-triumf. Den andre på rad. Og den andre på rad med mamma Janne Buan Waade som ellevill Vipers-patriot.

Silje er jenta til høyre med det aller bredeste smilet. Skadeforfulgt gjennom en lang periode, men nå tilbake på verdens aller beste klubblag.

Når våre egne spiller eller heier som gale i en CL-finale, ser vi på TV med stor entusiasme. Plutselig fikk vi øye på to smågærne damer kledd i sjokkrosa oppe på tribunen. De heia på Vipers fra Kristiansand. HO-lærer Janne Buan og Aglo-inspektør og søskenbarnet til mamma Janne, Guri Fornes Drop. De var på TV i seks sekunder, men det var nok til å knipe dem på fersk gjerning! Vi rakk ikke å knipse dem da de jubla som mest, men de ser jo veldig fornøyde ut med det som skjedde ute på håndballparketten.

Kampen gikk i Budapest; med andre ord nesten hjemmebane for det ungarske storlaget som har vunnet drøssvis med CL-titler. Så håper vi at Janne og Guri feirer ferdig slik at de rekker skolen tirsdag morgen…

I venstre hjørne. Vi fikk plutselig øye på dem… Fotos hentet fra TV-skjermen og sendinga til Viasat 4