Det er påskeferie. En påske som kan bli litt forskjellig fra den påsken vi feirer hvert eneste år. Men bruk påska. Se framover, se deg rundt og vær noe viktig for hverandre. Vi skal feire HÅPET.

På Aglo har vi ikke hatt «normal» skole de siste tre ukene. En utfordring vi knapt nok har opplevd maken til. Elever og ansatte har møtt store utfordringer, og vi har møtt utfordringene med tæl.

TAKK FOR INNSATSEN ALLE OG ENHVER

På Aglo vgs. er det tradisjon at rektor ønsker elever og ansatte god påske. Det skjer alltid på fredag før selve påskeuka.

Vi opprettholder tradisjonen, vi. Klikk på bildet av rektor Gørild Joramo og hør hennes videohilsen til alle sammen.

Påsken er på mange måter håpets høytid. Det er det i år også. Vi håper, og vi ser fram mot noe som er bedre.

Kirka vår her i Stjørdal markerer årets påskehøytid med håpstrær utenfor alle kirkene i Stjørdal.

De første påskeeggene er på plass utenfor Skatval kirke (bildet over). På håpstreet utenfor kirkene kan alle komme og henge opp et påskeegg. Påskeegget er et gammelt symbol for oppstandelse og nytt liv.

Noen kan male et vanlig egg, andre vil perle, strikke eller tegne. Bare fantasien setter grenser! På egget går det an å skrive et ønske eller en bønn.

Håpstrær blir å finne ved Værnes, Skatval, Hegra og Lånke kirker og ved Floren, Okkelberg og Elvran kapell.

La oss bidra til fargerike håpstrær rundt om i kommunen vår.

Ellers er det lurt å følge litt med på hjemmesida vår og facebooksida vår. I ettermiddag innviterer vi alle til årets PÅSKEKAHOOT. Vær godt forberedt. Les deg opp på det mest opplagte. Den legges ut klokka 16:45, men det vil være mulig å delta helt til 2. påskedag. Men husk….., kun ett eneste forsøk!!!