FOTO: Renate Brønstad

En skoleavslutning i Aglo-ånd skal være litt spesiell. Så også i år. Fredag får vi nemlig besøk av trønderrockeren Chand Torsvik (33).

Som trønderrockere flest er Chand fra Namsos. Tar du i en gitar og åpner munnen for å synge i den byen, blir resultatet gjerne en ækt trønderrocker. Egentlig litt vanskelig å unngå…

Chand har etablert seg på rocketoppen både i Trøndelag og på landsbasis.; ikke minst hjalp det godt på karrieren å bli tidenes første vinner av X-faktor i 2010. Siden har det blitt både nye CD’er, konserter og ulike opptredener på TV.

Før det igjen topper seg med konsert på Aglo vgs. førstkommende fredag. Vi antyder et foreløpig høydepunkt på karrieren med ferieglade agloister på første til og med bakerste benk.

Årsaken til at nettopp Chand kommer er at Aglo vgs. fikk en minnegave etter at en av årets Aglo-elever, Henriette Blæstervold, omkom i en ulykke i Meråker i vinter. Hennes pårørende ønsket at minnegaven skulle brukes til en fin opplevelse for de elevene hun fikk dele det siste skoleåret med. Vi på Aglo er takknemlige for gaven, og vi husker henne som en særdeles trivelig og positiv Aglo-elev.