Elisabeth Hovdal Landstad er en kommende frisør, og når kunden er to år gammel og heter Vilde er hun i sitt ess. Hun fiksa en fjong og lekker frisyre til datteren sin.

Det har med andre ord vært en typisk «ÅPEN SKOLE» på Aglo…

Tross litt småkaldt vintervær; det var mange som valgte Aglo og  «åpen skole» i dag. For noen det aller første møtet med skolen vår.

Vilde har for eksempel aldri vært på Aglo før, og var meeeeeget spent på å se hva mammaen drev på med. Og så hadde hun litt lyst på en rosa liten lugg. Det fikk hun!

Elevgruppa vår hadde bokstavelig talt gjort «leksa si» og var for å si det forsiktig «svært presentable». Det var aktivitet på mulige og umulige steder.

HO-gjengen er drevne vaffelstekere. Veldig drevne, mener vi... Stian og Zarah.

HO-gjengen – et par av dem lå faktisk til sengs. Andre sørget for pleie og oppmuntrende ord. Blodtrykksmåleren gikk for full maskin. Den holdt vel på å sprenges da undertegnede ble sjekka opp etter alle kunstens regler…

BUA satset på «åpent hus» for unger. Bøker, tegnesaker og lego – blant annet. På kjøkkenet var det som alltid godt å være.

AF og VG3-elevene var i full aktivitet – med nettopp lekser. Slik er det nemlig å være Aglo-elev. Hard jobbing i skoletida og ditto i «fritida».

Emil var dagens intervjuobjekt. Oda (midten) og Thora laget skoleavis som norskprosjekt. Vi glær oss!

Verkstedbygget sydet også av aktivitet. Gutta – og noen få jenter – syntes det var ok å fortelle gjestene hvordan verkstedhverdagene kan være. Litt stas var det også å vise opphavene at kraftige maskiner kan behandles på korrekt vis.

Grethe (t.v.) er TIP-elev og mora Lillian Arntzen er ex-Aglo-elev. Pappa Tom Eriksen fikk høre mange Aglo-historier i dag…

At Aglo vgs. er en kreativ og skapende skole fikk vi også et par bevis på i salongen. Skolen ble grundig presenter, musikktradisjonene på Aglo også…

Åpen skole skal gjøre folk kjent med skolen. Det begynner å nærme seg søknadsfrister for plass skoleåret 2015-2016, og kanskje var det noen som fikk lyst til å bli Aglo-elev. I så fall; supert!

Vi minner om søknadsfristen 1. mars for ordinære og 1. februar for søknad om særskilt opptak. Ta kontakt med skolen (tlf 74 83 43 30) hvis du lurer på noe.