fbpx
Aglo fikk vise seg fram

 

Elisabeth Hovdal Landstad er en kommende frisør, og når kunden er to år gammel og heter Vilde er hun i sitt ess. Hun fiksa en fjong og lekker frisyre til datteren sin.

Det har med andre ord vært en typisk «ÅPEN SKOLE» på Aglo…

Tross litt småkaldt vintervær; det var mange som valgte Aglo og  «åpen skole» i dag. For noen det aller første møtet med skolen vår.

Vilde har for eksempel aldri vært på Aglo før, og var meeeeeget spent på å se hva mammaen drev på med. Og så hadde hun litt lyst på en rosa liten lugg. Det fikk hun!

Elevgruppa vår hadde bokstavelig talt gjort «leksa si» og var for å si det forsiktig «svært presentable». Det var aktivitet på mulige og umulige steder.

HO-gjengen er drevne vaffelstekere. Veldig drevne, mener vi... Stian og Zarah.

HO-gjengen – et par av dem lå faktisk til sengs. Andre sørget for pleie og oppmuntrende ord. Blodtrykksmåleren gikk for full maskin. Den holdt vel på å sprenges da undertegnede ble sjekka opp etter alle kunstens regler…

BUA satset på «åpent hus» for unger. Bøker, tegnesaker og lego – blant annet. På kjøkkenet var det som alltid godt å være.

AF og VG3-elevene var i full aktivitet – med nettopp lekser. Slik er det nemlig å være Aglo-elev. Hard jobbing i skoletida og ditto i «fritida».

Emil var dagens intervjuobjekt. Oda (midten) og Thora laget skoleavis som norskprosjekt. Vi glær oss!

Verkstedbygget sydet også av aktivitet. Gutta – og noen få jenter – syntes det var ok å fortelle gjestene hvordan verkstedhverdagene kan være. Litt stas var det også å vise opphavene at kraftige maskiner kan behandles på korrekt vis.

Grethe (t.v.) er TIP-elev og mora Lillian Arntzen er ex-Aglo-elev. Pappa Tom Eriksen fikk høre mange Aglo-historier i dag…

At Aglo vgs. er en kreativ og skapende skole fikk vi også et par bevis på i salongen. Skolen ble grundig presenter, musikktradisjonene på Aglo også…

Åpen skole skal gjøre folk kjent med skolen. Det begynner å nærme seg søknadsfrister for plass skoleåret 2015-2016, og kanskje var det noen som fikk lyst til å bli Aglo-elev. I så fall; supert!

Vi minner om søknadsfristen 1. mars for ordinære og 1. februar for søknad om særskilt opptak. Ta kontakt med skolen (tlf 74 83 43 30) hvis du lurer på noe.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart