fbpx
«Julestjernene» fra Vg2 ITEK

Julecupen har blitt en tradisjon på Aglo siste uka før jul. Nytt av året er at tradisjonen ble flyttet fra gymsalen på Aglo til Skatvalshallen. Suksess!

 

På Aglos facebookside kan du se enda flere bilder fra juleturneringen. Klikk på denne linja!

Enda mer nytt av året; kjempedeltakelsen. Hele 14 lag stilte, 29 kamper ble spilt og tribunene var sånn passe full hele tida. 14 lag – det skulle tilsi om lag 100 volleyballspillere på Aglo, det. Og enda litt til av nye ting; klassene stilte med elever og lærere på samme lag. Suksess!

alt

Det ble til slutt de unge ITEK’erne mot de mer erfarne AF’erne i finalen. AF’erne som var i seiersmodus etter å ha most 3 PÅA i semien.

Det var utrolig jevnt i fem minutter. Men på stillingen 7-7 takker ITEK for hyggelig følge og startet med en ikke altfor respektfull behandling av veteranene i AF. Dermed VG2 ITEKs andre strake seier.

 

ITEK’erne vant hele greia til slutt, men det var 14 lag som hadde en fortreffelig skoledag i Skatvalshallen. Mye supert spill, mye dårlig også…, topp innsats, tæl og latter. Det er ståa på Aglo rett før jul!

 

alt

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗 ... Se merSe mindre

20 timer siden
Last mer

Instagram poster
🏘 Så spennende å få besøke eksperimentboligene på Svartlamon i Trondheim 🤩 

Elever og lærere ved Vg1 HDP, Vg2 Søm, Vg1 FBIE og Vg2 Frisør har lært om hvordan gjenbruk, lavt konsum og redesign er en aktiv del av hverdagen til beboerne i de selvbygde husene. 

Vi fikk hilse på den 20 år gamle katten Benny  som bodde i et av husene og vi fikk besøke Rake Arbeidsfelleskap, et stort verksted hvor flere kunstnere arbeider. Her fikk elever og lærere være kreative og skape sin egen drømmebolig av papp.

Takk for at vi fikk komme på besøk😊

#svartlamon #eksperimentboliger #aglofbie #aglohdp @linelandet @doktorgull
Sigrid og de andre frisørelevene hadde i går årets første kundedag i den flotte frisørsalongen på Aglo! ✂️😊 @aglohairdressers 

#FBIE #frisør #Aglofrisørsalong #aglo #skatval #stjørdal #videregående
I morgen fra kl. 10.00 til 12.00 vil Rami fra ungdomskontakten være tilgjengelig i kantina. Kom gjerne innom for en prat!