I dag og i morgen skulle Aglo-elevene egentlig karra seg opp til Galdhøpiggen (2469 m.o.h.). Korona-viruset stoppet den turen også. Men vi på Aglo er fleksible så det holder, og vi fant og finner alternativer overalt.

– Gjør noe fint sammen med elevene, var ordren fra øverste hold på skolen vår. Og vi takker selvsagt ja til en slik utfordring. Hjemmesida skal selvsagt gi et par smakebiter på hva den utfordringen resulterte i.

Dagens avdeling blir da  FBIE. For de uvitende, og de er det mange av, så står disse bokstavene selvsagt for FRISØR, BLOMSTER, INTERIØR OG EKSPONERINGSDESIGN. Så enkelt og opplagt…

351,1 km i buss ble dermed til 10,3 kilometer tvers over Skatvalshalvøya. Da havna FBIE på Velvang, hjemme på gården til en av lærerne sine. Enkelt og gøy!

Tur, sosialt samvær, småkos og en dose nyttig arbeid i følge lærer Trude Weisser.

– Vi brukte naturen rundt gården. Vi har blant annet vært i skogen og høstet materialer til et mosekuleprosjekt vi skal ha i morgen. Vi har spilt Yatzy, lært oss et syrisk spill, grillet mat, tent bål, prøvd supboard og kosa oss i finværet, forteller Trude som forøvrig er en av våre nye lærere..

Og som bildene viser; det ble en OK dag. I morgen skal forøvrig AF-avdelingen vår bestige Forbordsfjellet som befinner seg ikke mindre enn 590 meter over havet. God tur!