Volleyball er Aglo-idrett nummer 1. Det finnes ikke det grann av tvil. Den tradisjonelle julecupen i Skatvalshallen ble like tradisjonelt en braksuksess. 18 lag var altså med. Ei lita halvuke før jul har vi kåret de ferske julestjernene på skola: Vg2 BYGG.  For ordens skyld; ett av de to lagene vg2 Bygg stilte med. Dermed tok Byggavdelinga tilbake tronen som de mistet til TIP for ett år siden.

I en spenennde og velspilt finale spilte JULESTJERNENE ANNO 2017 mot selveste Vg2 BUA. BUA (Barne- og ungdomsarbeid) spilte sin aller første finale med bravour.Hurra for dem også! Sluttspillet ble forøvrig regelrett kuppet av HO-avdelingen og Bygg-avdelinga. Vg2 BUA mot Vg1 HO i den ene semifinalen og Bygg vg1 mot Bygg vg2 i den andre.

Vi har på mange måter bygget opp til årets turnering. Lada opp med RBK-triumfer i alle land, fulgt opp med strålende innsats i håndball-VM. Da er det liksom VÅR volleyballturnering, den mest tradisjonelle av dem alle, som topper alt….(vi liker å ta i litt…)

Om «julestjernene» anno 2017, Vg 2 Bygg, kan vi si at de smashet og blokket på høyt 2. divisjonsnivå. Vi som til daglig spiller bedriftsvolleyball på dette «høye» nivået vet hva det handler om, da. Det var rett og slett bra! Imponerende. De jublende julestjernene ble som bildet under viser grundig bejublet.

 ac.JPG

Ellers noterer vi oss for ny publikumsrekord i finalen og at alle de 18 lagene fikk den applausen de fortjente. Det er alltid litt småproft når Aglo arrangerer idrettsfester. Så også nå. Honnør +++ til våre to framragende, om enn ikke så enormt rutinerte speakere, Guri og Margrethe, som briljerte fra sine plasser oppe på tribunen. Mytti tøv og fjas, men du verden det er verd å bruke ørene til å lytte på de to.Det var rett og slett festlig å være i Skatvalshallen. Et «læne» arrangement.

Ellers er nivået på Aglo-volleyballen stigende. Vi tror faktisk at det sterke innslaget av «våre nye landsmenn» gir utslag. Ingen tvil om at det spilles volleyball i områdene rundt Ekvator også.

39 kamper måtte til for å kåre laget som kan titulere seg som JULESTJERNER ANNO 2017. Heder og ære. Og ikke minst; de er kvalifisert til å møte lærerlaget i superfinalen på tidligvåren når vi åpner vår snart splitter nye idrettshall.