Mange besøkte Aglo i ettermiddag, Full aktivitet i alle hus og rom. Foreldre, besteforeldre, søsken, unger, ex-elever og kommende elever ble observert rundt omkring i byggene våre.

Å besøke Aglo vgs. på ÅPEN DAG er storveies. Elevgruppa vår hadde bokstavelig talt gjort «leksa si» og var for å si det forsiktig «svært presentable».

HO-gjengen – leika, målte blodtrykk, laga ting, serverte mat og prata som vanlig veldig mye.

BUA satset på «åpent hus» for unger. Bøker, lego og tegnesaker blant annet. Barnehage på ettermidagstid, gitt.  På kjøkkenet er det alltid stas å stikke innom. Vi tenkte å teste vaflene, men ble «lurt» til å spise et par sjokoladekakestykker i en annen avdeling…

AF og Påbygg-elevene var i full aktivitet – med nettopp lekser. Slik er det nemlig å være Aglo-elev. Hard jobbing i skoletida og ditto i «fritida». I tillegg hadde de sørga for servering i 2. etage i Idrettsbygget.

Julie fra 3PBA hadde blant annet med seg mora si, Monika Renå Rønsåsbjørg (bildet under). Og hun kjente undertegnede straks igjen – og motsatt. Påbyggerklassen 1994/95. Artig!

SES-gjengen  hadde utsalg og utvida åpningstid i butikken sin. Herlig navn forresten; «BRUKT OG BRUKBART»

Verkstedbygget sydet også av aktivitet. Gutta – og jentene – syntes det var ok å fortelle gjestene hvordan verkstedhverdagene kan være. Litt stas var det også å vise opphavene at kraftige maskiner kan behandles på korrekt vis. Fuglekassesnekring på tid var populært.

– Dette er en dreiebenk, forklarte Sara fra Vg1 TIF. Rektor Gørild Joramo vet mye, mye mer om dreiebenker nå.

På frisøravdelinga var det mulighet til både det ene og det andre. Hårvask, vipper og bryn m.m.

At Aglo vgs. er en kreativ og skapende skole fikk vi også et par bevis på i vårt relativt nye auditorium. Skolen ble grundig presentert.

Åpen skole skal gjøre folk kjent med skolen. Det begynner etter hvert å nærme seg søknadsfrister for plass skoleåret 2021-2022, og kanskje var det noen som fikk lyst til å bli Aglo-elev. I så fall; supert!

Det var åpent for alle på ettermiddagstid i dag, mens formiddagen (både i dag og i morgen) er reservert 10.klassingene og voksenopplæringen i regionen vår. I formiddag hadde vi trivelig besøk fra 10.klassingene på Halsen Ungdomsskole. Kanskje noen av dem likte det de fikk se såpass godt at de kommer tilbake i august neste år.

Under en billedmontasje som viste litt av aktivitetene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Vi minner om søknadsfristen 1. mars for ordinære og 1. februar for søknad om særskilt opptak. Ta kontakt med skolen (tlf 74 83 43 30) hvis du lurer på noe.