Det er fortsatt mulig å bli Aglo-elev! På flere av kursene våre er det noen ledige plasser. Gå i tenkeboksen, vær nysgjerrig og spør og grav der du kan. Så kontakter du oss på Aglo. Dette er kanskje framtida di!

– Vi har ledige plasser, og det er heller ikke for seint å begynne hos oss. Ring oss eller send en mail, sier rektor Gørild Joramo.

mail til: aglo@aglo.no eller ring: 74 83 43 30

 

Gørild Joramo understreker også at Aglo er en skole med plass til ALLE. Vi har 16-åringer, vi har 25 åringer og vi har også 50-åringer. Mange års erfaring har vist oss at en slik allsidighet og bredde gir gode resultat.

Vi har det rett og slett artig og fint sammen på Aglo vgs.

 

Her er oversikten over de kursene hvor det er en eller flere ledige plasser. Vi kan ta opp elever fortløpende. Klikk på et kurs du vil vite mer om så kommer du direkte til kurssidene.

I dag (25. august) er det registrert 199 elever på Aglo. Omtrent på samme nivå som de siste fem årene. På mange av kursene er det helt fullt, men det er altså fortsatt noen ledige plasser på andre kurs.

Hvis en person er interessert i å søke på Aglo vgs, hva bør han gjøre akkurat nå? Vi retter spørsmålet til rektoren vår.

– Han eller hun bør kontakte skolen med en gang. De kan besøke skolen, ringe oss eller benytte seg av hjemmesida vår for å kontakte oss. Det er spennende kurs, og vi vet at det er kurs som gir gode jobbmuligheter, sier Aglo-rektoren.

Vg1 og Vg2 på Teknologi og industrifag har fortsatt noen få ledige plasser.