– Ta vare på mestringsfølelsen. Tenk først og fremst på hva dere kan, ikke på det dere ikke kan, var oppfordringen fra rektor Thomas Mo da han offisielt avsluttet skoleåret 2010-2011.

På Aglo skryter vi mer enn gjerne – på en konstruktiv måte.  Det skal vi gjøre også på aglo.no. Heng derfor med.

AF-gjengen – hvilket samhold! PÅA-gjengen (+ en lærer) – hvilket samhold!

2HEA troppet opp i sin aller vakreste skrud på siste skoledag.

– Så flotte dere er, var en replikk vi overhørte flere ganger.

Ja, akkurat så flotte som de – og alle de andre elevene – har vært i hele år. Vi på Aglo har verdens beste elevflokk å jobbe med. Det er ikke noe å diskutere en gang…

Faglig har det vært et godt år. Vi har registrert mange gode resultater, både til standpunkt og ikke minst til eksamen. Gratulerer.

Minst like flott har det vært å ha opplevd en elevflokk som har hatt det fint. Ikke minst FINT SAMMEN. I løpet av året er det knyttet nære bånd. Hold på dem! Vi har sett elever som sammen har kjempet seg til gode resultater. Fellesskapsfølelsen er viktig for oss på Aglo. Det å bry seg om alle de andre. Vær snille med hverandre. Det er ikke nødvendigvis enkelt, men i år har mange fått det til på Aglo.

Det var tradisjonen tro «smekke fullt» da elever og ansatte hadde siste time i den altfor lille salongen vår. Musikk med elevene i sentrum, diplomer med elevene i sentrum, hilsener med elevene i sentrum. Klemmer med elevene i sentrum.

Sangglade elever – vi har flust av dem Next to perfect…, men mangler ikke mye nå…

Og vi som jobber på Aglo var også i sentrum. Vi følte det i alle fall slik.

aglo.no har med stor glede kunne rapportere fra en aktiv skole. Det skal vi fortsette med, men nå tar også vi en etterlengtet ferie.

Vi er tilbake i god tid før skolestart i august.

VI ØNSKER DERFOR ALLE VÅRE LESERE EN GOD OG VELFORTJENT SOMMERFERIE!

TSJ