Her er HELE rektorløsningen på Aglo vgs. skoleåret 2022/2023. Fram til årsskiftet er Kari Dahlen Aspenes (t.v.) rektoren vår, men så overtar Elin Andersstuen. Nå kan endelig hjemmesida vår presentere den løsningen vi skal leve vedlig godt med i mange, mange år.

Kari er som kjent konstituert som rektor første halvdel av skoleåret i påvente av at vi fant vår nye rektor. Det er nå endelig på plass. Elin Anderstuen besøkte oss for aller første gang i formiddag.

VELKOMMEN!

– Jeg hadde lyst til å prøve noe helt nytt. At det skulle bli en skole som Aglo er ikke tilfeldig. Jeg liker tanken på å jobbe i en mindre skole, og det å få til noe sammen med den elevgruppen Aglo har i dag. At skolen ikke ligger midt i en by setter jeg også pris på, sier Elin i sin aller første samtale med hjemmesida.

Kort oppsummert: Fra Dokka i Nordre Land kommune. Så Kyrksæterøra før turen gikk til Trondheim og Byåsen vgs. for ganske nøyaktig ni år siden. Her har hun vært avdelingslederpå allmennfaglig studieretning. Fagområdet hennes i skolen har hele tiden vært økonomi og kontorfag.I tillegg er hun veldig fornøyd med å kunne jobbe enda mer med det administrative i skolen.

Aglo vgs. er et relativt nytt bekjentskap for vår kommende rektor. Noe som kanskje kan være en fordel med tanke på å hente inn nye impulser utenfra.

– Jeg har jo etterhvert kommet i gang med å bli kjent med det som skal bli min neste arbeidsplass. Jeg synes det ser spennende ut, og jeg har tro på at vi sammen kan få til en god skole og et godt arbeidsmiljø, sier hun.

– Men hva når du ikke sitter på kontoret ditt på skolen – hvem er du da, spør vi.

– Da er jeg blant annet en halvsprek sportsidiot. Kanskje litt mer vinterstid enn sommerstid, ler vår kommende rektor. Kajakk/kano/sykkel og ikke minst friluftsliv står høyt på favorittlista hennes.

– LOVENDE, sier hjemmesidas utsendte som definerer seg som en kvartsprek sportsidiot.. Det skulle blant annet vise seg at vi satt (nesten) på samme tribune da Rosenborg rundtspilte Viking forleden.

I løpet av høsten er det ikke utenkelig at rektoren fra Dokka/Kyrksæterøra/Trondheim også kan føye Stjørdal til lista over bosteder.

Kari Dahlen Aspenes sa i sommer JA til å bli konstituert som rektoren vår fram til nyttår. Hun er med andre ord i full gang med den jobben. Etter 1. januar er hun tilbake som avdelingsleder på HO- og DH-avdelingen vår.