Åpen Skole på Aglo

Archive Page Title - Mozart

Å besøke Aglo vgs. på ÅPEN DAG er storveis. Stor aktivitet i alle avdelinger, og en god del besøkende som svirrer rundt. Foreldre og søsken, tidligere og nåværende elever og ikke minst en solid gruppe som planlegger å bli elever neste skoleår. Tross mer enn småsurt høstvær.

Elevgruppa vår hadde bokstavelig talt gjort «leksa si» og var for å si det forsiktig «svært presentable». Det var aktivitet på mulige og umulige steder.

HO-gjengen – leika, målte blodtrykk, laga ting og prata veldig mye.

BUA satset på «åpent hus» for unger. Bøker, tegnesaker og ansiktsmaling – blant annet. Barnehage på ettermidagstid, gitt På kjøkkenet var det som alltid godt å være. Vi testa vaflene og de var GODE! 6- ble vår karakter. Minuset kom fordi vi ikke fikk spise oss helt mett…

AF og VG3-elevene var i full aktivitet – med nettopp lekser. Slik er det nemlig å være Aglo-elev. Hard jobbing i skoletida og ditto i «fritida». SES-gjengen slo litt på stortromma og hadde utsalg og utvida åpningstid i butikken sin..

Verkstedbygget sydet også av aktivitet. Gutta – og noen få jenter – syntes det var ok å fortelle gjestene hvordan verkstedhverdagene kan være. Litt stas var det også å vise opphavene at kraftige maskiner kan behandles på korrekt vis.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

At Aglo vgs. er en kreativ og skapende skole fikk vi også et par bevis på i vårt nyinnvidde auditorium. Skolen ble grundig presenter, musikktradisjonene på Aglo også…

Åpen skole skal gjøre folk kjent med skolen. Det begynner etter hvert å nærme seg søknadsfrister for plass skoleåret 2019-2020, og kanskje var det noen som fikk lyst til å bli Aglo-elev. I så fall; supert!

Det var åpent for alle på ettermiddagstid i dag, mens formiddagen (både i dag og i morgen) er reservert 10.klassingene og voksenopplæringen i regionen vår.

Vi minner om søknadsfristen 1. mars for ordinære og 1. februar for søknad om særskilt opptak. Ta kontakt med skolen (tlf 74 83 43 30) hvis du lurer på noe.