Mandag 26. OKTOBER er det «ÅPEN SKOLE» på Aglo. Tidligere elever, nåværende elever, mammaer og pappaer etc. og kommende elever. VELKOMMEN TIL ALLE!
Skolen er åpen for alle i hop i tidsrommet 16.00-19.00.

Det begynner allerede å nærme seg tida for å søke skoleplass NESTE skoleår, og det betyr at hundrevis av elever i nærområdet vårt er i ferd med å vurdere hvilket skolevalg de skal gjøre. Derfor anbefaler vi en tur innom oss for å sjekke om kanskje vi kan gi nettopp det tilbudet du er ute etter.

Hvorfor «ÅPEN SKOLE»?

Kommende elever skal få se hva Aglo kan tilby. 26. oktober kan de også ta med seg foreldrene sine. Også mange tidligere elever som har lyst til å se hva som har skjedd på Aglo etter at de forlot oss. I tillegg kan dagens elever vise fram skolen sin til søsken og foreldre.

Mandag 26. oktober skal også avgangselevene fra Halsen ungdomsskole og elevene fra voksenopplæringa i Stjørdal besøke Aglo på dagtid. Tirsdag 27. oktober kommer elevene fra Stokkan, Hegra, Meråker. Frosta, Åsen, Hommelvik, Malvik, Fagerhaug til Aglo.

Mandag 26. oktober fra klokka 16.00 til 19.00 er det altså åpent for absolutt alle. Det blir full aktivitet på alle avdelingene. Både lærerne og dagens elever vil være på plass for å vise hva en skoledag på Aglo går ut på. I tillegg vil det bli et informasjonsmøte hvor det også blir innslag fra skolens musikkkrefter.

Aglo og musikk er forresten noe å glede seg til…

Derfor; VELKOMMEN TIL AGLO MANDAG 26. OKTOBER