Tirsdag 25. oktober er det «ÅPEN SKOLE» på Aglo. Tidligere elever, nåværende elever, mammaer og pappaer, tanter og onkler etc. etc., og ikke minst kommende elever. VELKOMMEN TIL ALLE!

Skolen er åpen for alle i hop i tidsrommet 16.00-19.00

Vi anbefaler vi en tur innom oss for å sjekke om kanskje vi kan gi nettopp det tilbudet du er ute etter.

Hvorfor «ÅPEN SKOLE»?

Kommende elever kan få se hva Aglo kan tilby. Kanskje vi har tilbudet som nettopp DU er på jakt etter.  Mange tidligere elever har lyst til å se hva som har skjedd på Aglo etter at de forlot oss. Vi lover en spennende ettermiddag sammen med oss.

I løpet av skoleåret skal alle ungdomsskolene i nærområdet besøke Aglo på dagtid. Vi nevner i fleng: Stokkan, Halsen, Hegra, Meråker. Frosta, Åsen, Hommelvik, Malvik, Fagerhaug og voksenopplæringa i Stjørdal.

Tirsdag 25 oktober fra klokka 16.00 til 19.00 er det altså åpent for absolutt alle. Det blir full aktivitet på alle avdelingene. Både lærerne og dagens elever vil være på plass for å vise hva en skoledag på Aglo går ut på.

Stikk innom AF-avdelingen og se hva de jobber med. Legg turen innom verkstedene våre og finn ut hva det vil si å være TIF- eller BYGG-elev. Behov for en hårklipp? Kanskje frisøravdelinga vår kan bidra. Hvordan testes blodtrykk. Kanskje HO-avdelingen kan vise oss. Kom innafor Aglo og SE HVA SOM SKJER!

Derfor; VELKOMMEN TIL AGLO TIRSDAG 25. OKTOBER.