Vi er bare såååå glad i tradisjoner – og vi gjør noe med det. I dag dro vi ned til Steinvikholmen. Vi gikk opp og ned, og for å skape litt ekstra stemning hadde vi selvsagt med oss fakler på vei nedover mot fjæra og den historiske borgen.

Treet vårt oppe på skolen er selvsagt tent. Riktignok ikke treet fra i fjor, men det er fint det vi pynta i år også. Vinduene i Idrettsbygget fungerer i år som i fjor som Trøndelags største adventskalender (tror vi…), og det er jule/adventsstemning overalt. Ute og inne

Vi gikk altså i tog til Steinvikholmen. Med goood avstand hele veien. Faklene våre brant hele veien, og for de som møtte Aglo i morgentimene i dag var det sikkert et fint syn.

Vi som kom tidligst fram fikk oppleve en liten flokk med ørner over holmen. Et vakkert og mektig syn. De ville riktignok ikke være med på markeringen vår, men flott var det lell.

Skatvalspresten Birte Gresseth var i år som i fjor med oss. Adventsbetraktninger i et historisk miljø som dette er liksom en del av Aglo-jula. Dette har vi gjort 15 ganger før, minst! Billedgalleriet under viser litt av Aglo i adventstida 2020.

Denne bildekrusellen krever javaskript.