Dette blir LÆKKERT!!!

Archive Page Title - Mozart

aglo.no tok nok en gang på seg hjelm og slapp innafor sperringene. Gikk opp Aglo-produserte trapper, innom det ene spennende rommet etter det andre og ut igjen. Så inn igjen…og ut. Vi fikk aldri nok liksom. Fantaserte om framtida. Kastet et blikk eller tre utafor og ble salig i både blikk og tanker.

Vi tar altså turen rundtomkring i nybygget – innafor og utafor. Utafor er det enkelt og rotat. En firkanta kasse med mange vinduer. Mye større enn den andre firkanten som inntil i fjor stod på samme plass. Vi har forresten starta en navnekonkurranse. Våre personlige favoritter: VILLA UTSIKTEN!   UTSIKTSKASSA!   NYTEBLOKKA!   PANORAMA UTSIKTEN!   LEK-OG-LÆR-BLOKKA!  osv.

IMG_3946.JPG

Begrunnelsen befinner seg i naturfagrommet i nordvestre hjørnes andre etasje. Sjekk den utsikten! (hovedbildet vårt). Hvis naturfaglærerne klarer å fange elevenes oppmerksomhet her inne er det stor lærerkunst. Muligens verd en Nobelpris i lærerutførelse. Denne etasjen skal romme fire store og tipp moderne klasserom. Undertegnede får gleden av å lære  eleven matematikk i to av de fire. Satser på mattedebut med 3PBA og 3AFA i nybygget rundt 10. mars. Såpass nære er vi.

Gymlærerne gruegleder seg til å ta i bruk etasjen under. En diger gymsal hvor vi kan spille håndball, volleyball, innebandy og fotball. Gymlærerne må akseptere å tørke store mengder med svette etter timene. Nytter ikke å ikke-trene i disse lokalene. Og treningsrommet setter treningsstudioene i sentrum helt i skyggen hva kvalitet innebærer. På tredemøllene kan du se over til Frosta og hele Fosen. For en lærer med barnebarn på Fosen blir det fantastisk å trene med slik utsikt. Jeg SKAL altså trene!!

Artig var det også å møte vg1 Bygg i full aktivitet i gymsalen. Med hjelm, hammer og skrujern. De skal skru fast en-komma-to mil (12 000 000 millimeter) med spiler på veggene. I følge bygglærer Olav Teigen innebærer det å skru fast 25 000 skruer… Senere i år skal helsesøster reperere slitne håndledd…

IMG_3908.JPG

Alt dette er innvielsesklart i mars. Det blir neppe selve storstua; AUDITORIET. Det er liksom desserten selv om aglo.no gjerne benevner den som selve hovedretten. Indrefileten i nybygget vårt. Golvet skrår vakkert oppover mot andre etasje. Gode, myke stoler er på plass om ikke så lenge. Også blir det gjort klart for muligheter til et eksepsjonelt lys- og lysshow fra scenen. Å kor vi glær oss!

IMG_3938.JPG

– Vi snakker skolestart 2018/19, antyder Teigen. Også i auditoriet ligger det en del egenarbeid, og Olav lover at byggavdelinga skal trå noe voldsomt til for å lykkes. Auditoriet blir digert, og vil med fullt hus romme om lag 300 personer. Se selv på bildet og drøm høst 2018.

I disse søke-videregående-skole-tider er det bare en ting å gjøre; nemlig å søke på Aglo!