SØK PLASS PÅ

AGLO – NÅ!

Vurderer du å søke skoleplass på Aglo videregående skole? Det er en smart tanke, og vi håper absolutt at du velger oss!

Skoleplass må du søke gjennom Vigo innen 1. mars. For søkere med  fortrinnsrett er søknadsfristen 1. februar. Klikk på Vigo-logoen for å komme direkte til søkesiden.

vigo

Hvis du søker etter fristen bruker du vedleggsskjemaet (lenke nederst på siden). Send dette sammen med kompetansebevis og attester (samt karakterutskrift siste termin hvis du går på skole nå) til Aglo videregående skole, Fløanvegen 89,  7510  Skatval.

Her kan du lese skolens inntaksreglement.

HVORFOR VELGE AGLO VGS.?

Aglo videregående skole er en relativt liten skole (ca. 225 elever). Hele skolemiljøet er preget av T’ene våre: TILLIT, TRYGGHET, TRIVSEL OG TILHØRIGHET. Det er og skal være godt å være elev på Aglo.

Se for deg et år hvor du skaffer deg kunnskap og et fundament for en videre karriere. Se for deg et artig år med gode venner.

En oversikt over tilbudene våre neste skoleår finner du ved å klikke på denne linja.

Lurer du på noe kan du sende en mail til oss. Klikk her.

Vi følger de ordinære læreplanene, og når du er ferdig med utdanningen din på Aglo, har du samme kompetanse som om du skulle gått på en offentlig videregående skole. Aglo videregående skole tar ikke skolepenger.

Søkere over 19 år skal fylle ut søknads/vedleggsskjemaet som du kan laste ned HER.

Minoritetsspråklige elever – les HER.

Vil du vite litt mer om hva Aglo vgs. kan tilby kan du jo finlese hjemmesida vår. Der finner du det du trenger å vite om oss.