Klart for tøff duell i Oslo!

Archive Page Title - Mozart

I år skal elevene løpe bak lærerne sine i Holmenkollstafetten…., eller?

Det er i alle fall full tenning på Aglo ei uke før startskuddet går for «vårens vakreste eventyr», også kjent som Holmenkollstafetten.

Lørdag 9, mai presis klokka 14.40,00 står lagene 1819 og 1820 ved siden av hverandre på Bislett. Om lag 80 minutter senere vet vi hvem som er best; lærerne eller elevene. Et annet viktig poeng er å bli best av i alt seks ulike Blå Kors-lag. Der står i det minste elever og ansatte på Aglo SAMMEN!

Tonen blant løperne på elevlaget er tydelig nok:

– Vi gjør som vi alltid gjør. Vi setter lærerne på plass. Vi er raskere og mer utholdende enn dem. Vi bare vet det, sier de og er akkurat så selvsikre og seierssikre som det høres ut som.

Gymlærer Rikard Ulseth føler seg som en vinner uansett. Vinner lærerne er han en av dem; vinner elevene tvekampen så er han læreren deres med all den heder et slikt resultat fører med seg.

Vi sitter med en følelse at han tror mest på elevene…

– Du kan si at vi som løper for lærerlaget sitter inne med en god del erfaring som kan bli nyttig i en slik stafett. Lærerne vil alltid være favoritter – i alle fall FØR start, sier Rikard med et smil.

Aglo har stilt i Holmenkollstafetten jevnlig siden midt på 90-tallet. De to siste gangene har (dessverre) lærerne blitt most av elevene sine. Det blir neppe aktuelt i år, skal vi tro Rikard Ulseth – gymlærer og turchæf.

Her er lagoppsetter for lag nr. 1819 og 1820.