Åtte grupper i muntlig

Archive Page Title - Mozart

Årets kanskje «skumleste» samling i salongen er nettopp gjennomført. Resultatet ble åtte grupper som skal opp i muntlig.

Det er liksom som en tradisjonell seremoni. Smekkfullt i salongen. Noen lo (sikkert for å skjule nervøsiteten), en elev her og en elev der kikka på mobilen mens andre så virkelig bekymra ut.

Klokka er 09.00. Rektor Gørild Joramo er aldri mer presis enn akkurat dette øyeblikket. 08.59.43 tok hun tak i mikrofonen. Samtidig ble det i løpet av et sekund fullstendig stille i salen. Muntligtrekket hadde starta. Litt høytid kunne føles.

Først ble TIP og Bygg sendt ut. Ikke muntlig på dem. Et forsiktig, men etterhver økende JAAA!!!!! Så kom ned/oppturene på løpende bånd. Åtte ganger ble gruppenavn og fag lest opp. Resultatet kan du lese på tavla under.

Kl. 09.30: aglo.no tok seg en liten tur rundt i skolebyggene våre og fant elever og lærere som allerede var i gang med å planlegge muntligframføringa onsdag. I salongen fant vi en gruppe 3PBA-elevene rundt et bord sammen med engelsklærer Bente Hjortshøj. Forsiktige smil. Ingen direkte misfornøyd med å bli trukket ut i internasjonal engelsk. Stemningen kan karakteriseres som «litt tommel opp».

Forberedelsesdager i dag og i morra, så eksaminering fra klokka 09.00 onsdag morgen.
Vi sier: LYKKE TIL!